Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ιπποδρομος

Καλημερα φιλιπποι , εξαιρετικο ποιοτικα προγραμμα 10 ιπποδρομιων εχουμε σημερα  , οπου ομως η μεγαλη δυσκολια στις προβλεψεις πρεπει μα μας κανει ιδιαιτερα προσεκτικους  καθως οι περισσοτερες κουρσες δειχνουν πολυ ανοικτες ως προς την τελικη εκβαση τους.Παμε λοιπον......

1) Δινω μικρο προβαδισμα στην ΑΜΑΡΑΜΑ που προσφατα κοντραρε πιο δυναμικες αντιπαλους απο τις σημερινες σε μια αποσταση που μαλλον δε της ταιριαζει και τοσο.Η ταχυτατη ΛΕΚΙΤΑ λογικα θα οδηγησει ευκολα τον ομιλο και μαλλον στην ευθεια θα εχει τις δυναμεις να πρωταγωνηστησει.Στη καλυτερη φορμα της καριερας τους ΚΟΡΙΝΘΟς και ΑΛΟΝΗΣΟΣ που θα ναι υπολογισιμες αντιπαλοι.

2) Ανοιχτη διαδρομη στα 1000 μετρα μεδεν (χωρις νικη) ιππων.Σε πιο δυνατους ομιλους απο τον σημερινο ετρεχε στο εξωτερικο ο ΤΣΟΟΥΖΕΝ ΣΑΝ που δειχνει καλα γυμνασμενος και ετοιμος να παλεψει για τη νικη στη πρωτη του εμφανιση στο μαρκοπουλο.Πολυ καλη ποιοτητα για τετοιους ομιλους εδειξε στο ντεπουτο του στην ελλαδα  προσφατα και ΣΑΝΤΖΕΥς ΤΣΟΙς που θα εχει μεγαλο μερτικο για τη νικη λογικα και αυτος ,που θα ναι μαλλον και το φαβορι.Ανανεωμενος και απροβλεπτος στη μερα ΣΙΛΒΕΡ ΤΖΟΡΤΖΙΟ δεν πρεπει να αγνοηθει.ΠΑΣΙΦ/ΜΑΝ και ΤΕΝΤΖΙΜ απο τους υπολοιπους.

3) Θεωρω την ΝΤΕΖΕΡΤ ΣΑΝΣΕΤ  εκ των κορυφαιων φοραδων που εχουμε στις μικρομεσαιες αποστασεις στο μαρκοπουλο και παροτι αντιμετωπισε προβληματα υγειας νομιζω πως θα εμφανιστει στη σωστη φυσικη κατασταση ωστε να επιβαλει την ανωτεροτητα της.ΙΑΝΘΗ και ΠΡΙΝΣΕΣ ΧΑΝΑ μετα. δεν αγνοειται η ΛΟΥΗ .(συν.διδ. 2 #156 / #1458 κοστιζει 9 ευρω και συν.φορκ. για τα πολλα αλλα κοστιζει 18 ευρω)

4) 1200 μετρα μεδεν φοραδων.Οι περισσοτερες εχουν διαγωνισθει μια ή και καμια φορες εδω οποτε το αγνωστο ειναι αυτο που κανει τη κουρσα εξαιρετικα ανοιχτη....και το πολυπληθες του ομιλου ερχεται να κανει το τοπιο πιο θολο καθως τα περσματα σ οσες δεν ειναι τοσο γρηγορες θα πραγματικα θεμα τυχης και αντιληψης του αναβατη.Μ αρεσει εδω να παιξω ενα αουτσαιντερακι να ναι στην αφιξη (στις 3 πρωτες θεσεις)...Η ΚΟΥΠΑΝ ΤΑΕ λοιπον εχει πολυ καλα πεταγματα απο το σταρτ  απο οσες σημερινες αντιπαλες της  εχω δει να διαγωνιζονται  στο μαρκοπουλο.Θ ακολουθει λογικα  με τις πρωτες στη διαταξη εως και την εισοδο και απο κει και μετα νομιζω οτι θα ναι πολυ σκληρη στην ευθεια .Αν λοιπον δε πεσει και σε καμια πολυ δυνατη φοραδα απο αυτες που πρωτοδιαγωνιζονται μπορει να πληρωσει οντας αουτσαιντερ.Η πρωτοεμφανιζομενη ΓΚΕΣΓΟΥΟΡΚ  ειχε δειξει μεγαλη ταχητητα στο εξωτερικο και ειχε διακριθει εντονα σε πιο ισχυρες κλασεις απο την σημερινη.Πρωτη φορα τρεχει εδω και η ΝΟΤΕ ΝΤΙ ΝΟΤΕ που εχει δειξει πολυ δυνατη στις προπονησεις και το γκανιαν τη δινει πρωτη τυχη .ΚΕΛΕΙΦ ΜΠ. ΜΠΙΛ.  ,  ΚΑΣΑΜΒΗ  και ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ απο τις αλλες σε μια κουρσα που επαναλαμβανω ολα ειανι πιθανα.....

5) ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ με επαθλο 33,300,00 ευρω στην αποσταση των 2400 μ. Ο ΑΜΦΥΤΡΙΩΝ και ΠΟΠ ΣΤΑΡ εχουν δειξει ποσο δυνατοι ειναι γενικα και πολυ περισσοτερο στη συγκεκριμενη αποσταση.Εχουν το πρωτο λογο.Δε μπορω ομως σε καμια περιπτωση να αγνοησω το αγωνιστικο προφιλ της μονης φοραδας της κουρσας ΓΟΥΑΙΜΕΡΙΝΓΚ ΦΑΙΛ, τον τροπο δηλαδη που κερδισε στις 2 συμετοχες της στο μαρκοπουλο  καθως και τις επιδοσεις που πετυχε και που ηρθαν με ανετο τροπο.

6) Αν ο ΜΠΟΖΕ δεν επηρεασθει απο την ετησια και βαλε αποχη του λογω προβληματων στον μπουλε...τοτε θα εχει και το πρωτο λογο για τη νικη.(καποιος εμπειρος παικτης μπορει να καταλαβει αν ο ιππος ερχεται στη σωστη κατασταση απο το συνολο του παιχνιδιου και τις μεταβολες των αποδοσεων πριν ξεκινησει η κουρσα).Εξαιρετικα στοιχεια στην αποσταση και σε τετοιους ομιλους εχει δειξει ο ΠΑΠΙΛΛΙΟ που θα πρωταγωνηστησει.Βελτιωμενος ερχεται στο 3ο τρεξιμο του απο μεγαλο ρεπο ο δυναμικος στο παρελθον ΤΡΑΣΤ ΙΝ ΜΙ..........δεν αγνοουνται βαλιαντ σπιριτ και μαυρος χρυσος..

7) Μας αρεσει στις προπονησεις ο ΙΝΒΙΝΣΙΜΠΛ ΜΠΟΜΠΥ , δειχνει γρηγορος  και δυνατος,Αν και τρεχει πρωτη φορα εδω με ολες τις συνεπειες θα τον προτιμησουμε.ΖΟΥΚ , ΚΟΥΙΘ , και ΚΑΠΤΕΝ ΟΛΓΚΡΗΝ.

8) Καθε φορα και καλυτερα τρεχει ο ΡΙΤΖΕΚΤ και μαζι με τον ισχυρο και φιλοτιμο ΚΑΛΚΕΡΥ θα παλεψουν για τη νικη.Προσοχη στον ΠΑΡΙΖΙΑΝ ΑΡΤ που ειναι σε εκρηκτικη φορμα και μπορει να πληρωσει καλα με τη παρουσια του στην αφιξη.ΜΙΚΡΟς ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ και ΝΙΚ ΜΠΟΥ απο τους υπολοιπους.

9) ΠΑΡΜΙΛΟΥ , ΔΙΚΑΙΟς ΚΩΣΤΑΣ , ΑΘΗΡ ΝΤΟΥΜΠΑΙ....ραμσης γουει

10)  ΕΡΑΣΜΟς   .............ΠΕΤΡΟΝΙΚΟς..........


σκορ 4 ...............156 / 89 / 5 / 345    κοστιζει 27 ευρω

σκορ 6 ..........28 / 2 /158 / 156 / 89 / 5.........κοστιζει  54 ευρω και μπορει να παιχτρει σαν ομαδικο συστημα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo