Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ.....ΔΥΑΔΑ και αλλα...


ΔΥΑΔΑ  ...στο χαλαρο

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΣΤΑΝΤΑΡ     .......1
Οι γηπεδουχοι παρουσιαζουν εξαιρετικο προσωπο στο φετινο πρωταθλημα .Στην εδρα τους εχουν συντελεστη τερματων 30-4 σε 10 ματσακια.Πετυχαινουν δηλαδη 3 γκολ ανα ματς και δεχονται 0,5.Οι φιλοξενουμενοι βρισκονται σε ασχημη αγωνιστικη κατασταση. Στα τεσσερα τελευταια τους εκτος εδρας εχασαν απο σερκλ μπριζ ,κορτραικ , λοκερεν και ζουλτε !! ...ομαδες λιγοτερο ποιοτικες απο την Αντερλεχτ. Οι φιλοξενουμενοι εχουν και παρα πολλους παικτες τραυματιες που δεν θα αγωνιστουν...

ΑΛΜΕΪΡΙΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ ........1        ( καλυψη στο χ)
Οι γηπεδουχοι βρισκονται στην τελευταια θεση της βαθμολογιας....ομως δεν ειναι και μακρια απο την επικινδυνη ζωνη .Την ειδα προσφατα στο εντος εδρας ματς με την Λα Κορουνια για το κυπελλο  και το τελικο 1-0 ηταν πλασματικο αφου επρεπε να ειχε κερδισει απο 3-0 και πανω.Το ματσακι παιζοταν στο μισο γηπεδο.Την προηγουμενη βδομαδα πηρε ισοπαλια με 1-1 απο τε Ρεαλ !
Οι φιλοξενουμενοι ειναι μακραν η χειροτερη ομαδα της κατηγοριας στα εκτος εδρας παιχνιδια.Σε 10 ματσακια εχουν 8 ηττες και 2 ισοπαλιες.....Θα ρισκαρω λοιπον τον ασσο στη δυαδα μου και θα καλυφω λιγο με το χ ωστε να παρω τα χρηματα μου πισω αν το ματσακι τελειωσει ισοπαλια..
======================================================

ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ .....

ΛΑ ΠΑΖ-ΡΕΑΛ ΜΑΜΟΡΕ      ........1
ΤΟΛΟΥΚΑ-ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ   .......1
ΚΟΡΔΟΒΑ -ΧΙΡΟΝΑ      ................Χ

3 σχόλια:

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo