Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟς.......

Η πρώτη διαδικασία εγγραφών για την Δευτέρα 30 Αυγούστου δεν είχε αποτέλεσμα, αφού με την ισχύ των νέων μέτρων για απόλυτα κλειστές εγγραφές  είχαν κλείσει μόνο δύο διαδρομές, από τις έξι που απαιτούνταν, τουλάχιστον.

Η νέα διαδικασία εγγραφών θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και θα αφορά την συγκέντρωση της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Να θυμήσουμε ότι στο εξής θα διεξάγονται δύο συγκεντρώσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Οι πληροφορίες μιλάνε για δυσκολία συμπλήρωσης των πρώτων ιπποδρομιών, λόγω ανετοιμότητας των αλόγων, αφού ο στίβος παραδόθηκε για προπονήσεις μόλις τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Όπως είναι πλέον γνωστό, ο ΟΔΙΕ θα διενεργεί περισσότερες ημέρες στοίχημα με ξένες ιπποδρομίες. Αρχικά με γαλλικό προϊόν και αργότερα και με αγγλικό. Βέβαια, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πότε θα ξεκινήσει το στοίχημά του, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Πιθανότερη ημέρα έναρξης στοιχηματισμού με γαλλικές ιπποδρομίες είναι η Δευτέρα 30 Αυγούστου. Χωρίς παραγωγή και ευρύτερη ενημέρωση, παρά μόνον η εικόνα και τα στοιχεία από το γαλλικό κανάλι, που θα μεταδίδεται αποκλειστικά στα πρακτορεία.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, γεγονός, είναι η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Η συνδρομητική τηλεόραση αποτελεί παρελθόν (αφού προκάλεσε τεράστια πτώση τζίρου, μαζί με την όλη παραγωγή της). Ο ΟΔΙΕ θέλησε να δημιουργήσει μία δική του συχνότητα και κατέληξε στον δορυφορικό 'HELLASSAT2 '.  Μία επιλογή με τεράστιο ρίσκο, που πολλοί εκτιμούν ότι θα προκαλέσει νεώτερη συρρίκνωση του φίλιππου κοινού. Κι αυτό, διότι για να έχει κάποιος πρόσβαση στην εικόνα των ιπποδρομιών, μπορεί να μην πληρώνει πλέον συνδρομή, αλλά απαιτεί αγορά δορυφορικού πιάτου και αποκωδικοποιητή! Σε κάθε περίπτωση η επιλογή θα κριθεί σύντομα και πολλά θα εξαρτηθούν και από την ποιότητα της παραγωγής που θα προκύψει. Σε λίγη ώρα σήμερα Τετάρτη θα καταθέσουν τις προσφορές τους οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και λογικά με το άνοιγμα του ιπποδρόμου για τη νέα περίοδο θα έχουμε και την εταιρεία που θα αναλάβει την συνολική τηλεοπτική εργασία, προσδοκώντας ασφαλώς τη βελτίωση της παραγωγής.


2009 Ippodata.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo