Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ....???

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννενα και ΟΦΗ, οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο για να χτυπήσει παίκτη του ΟΦΗ και ακολούθησαν ακόμα πιο εκτεταμένες συμπλοκές...

Όλα ξεκίνησαν όταν, περίπου στο 45΄, ένας οπαδός του ΠΑΣ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη. Ο οπαδός ξεκίνησε να τρέχει πίσω στην κερκίδα αλλά βρήκε μπροστά του έναν άλλο παίκτη του ΟΦΗ, τον Φραντς Μπερτίν που τον σταμάτησε.

Ο οπαδός πιάστηκε από τους σεκιούριτι του γηπέδου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την... παρέμβαση ακόμα περισσότερων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννενα, οι οποίοι την "έπεσαν" στους σεκιούριτι για να ελευθερώσουν τον οπαδό της ομάδας τους και το κατάφεραν μάλλον εύκολα!

Οι διαιτητές διέκοψαν το ματς, ενώ ο ΠΑΣ νικούσε με 1-0, πήγαν στα αποδυτήρια και μετά από μεγάλη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε... Μάλιστα με την επανέναρξη αποβλήθηκε ο Μπερτίν λόγω της ενέργειά του να κυνηγήσει τον εισβολέα, μια απόφαση ολόσωστη βάση κανονισμών αν και μοιάζει παράλογη. Μετά από τρεις ώρες και δέκα λεπτά το παιχνίδι τελείωσε με τον ΠΑΣ να διατηρεί μέχρι το τέλος το υπέρ του 1-0.

Σίγουρη η τιμωρία...
Το αποτέλεσμα επιτρέπει στον ΠΑΣ να διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Παναιτωλικό ωστόσο τα όσα έγιναν δεν θα του βγουν σε καλό. Η τιμωρία της έδρας τους θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και μάλλον το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι ο αριθμός των αγωνιστικών. Όντας πάντως υπότροπος κινδυνεύει από 2-4 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο που θα κυμαίνεται μεταξύ 100-150 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, ο ΟΦΗ αναμένεται να καταθέσει ένταση για το ματς.

Τιμωρία και για Μπερτίν
Και ο παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται να τιμωρηθεί επιπλέον της κόκκινης κάρτας, επειδή αντέδρασε και χτύπησε τον οπαδό.

Δειτε το βιντεακι ....

http://www.dailymotion.com/video/xgi9p2_opados-pas-sto-gipedo_sport

πηγη...soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo