Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΑΔΑ και συστηματακι ...για χαλαρο πονταρισμα Δευτερας



ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΣ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ...





ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   ....Χ  ..2
Πραγματικα ανοιχτο ματς για μενα και στα τρια αποτελεσματα.Ο Πιερικος ειναι ανεβασμενος λιγο τελευταια και εχει βελτιωσει αρκετα την αμυντικη λειτουργια του αφου στα τρια τελευταια ματσακια εχει δεχτει μονο ενα τερμα.Στην εδρα του δεν εχει για μενα και τον καλυτερο δυνατο απολογισμο μιας και σε 8 παιχνιδια εχει 3 νικες 4 ισοπαλιες και,1 ηττα.Εχει λοιπον κερδισει λιγοτερα απο το 40%στα εντος εδρας ματς του εχοντας παιξει αποκλειστικα με μικρομεσαιες ομαδες της κατηγοριας.Η μονη απο τους πρωτοπορους που αντιμετωπισε ηταν ο Παναιτωλικος απο τον οποιο και εχασε 0-1.
Ο Πανθρακικος τωρα φημιζεται φετος για την πολυ καλη εδρα του καθως στα εκτος εδρας παιχιδια του δεν τα καταφερνει και τοσο καλα, Με απολογισμο 2 ισοπαλιες και σε 6 ηττες ..σε 8 ματσακια μακρια απο τη θρακη ..θεωρειται αδυναμος ! Ομως, εριξα μια ματια στα ματσακια αυτα και ειδα πως εχει παει στις εδρες σχεδον ολων των πρωτοπορων του πρωταθληματος ,τους οποιους εχει ανταγωνιστει στα ισια και.... ηττηθει στο γκολ !! Νομιζω πως σημερα εχει τυχει να παρει θετικο αποτελεσμα !!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΦΗ    .......ΑΝΤΕΡ
Μεγαλο ματς για την φουτμπολ λιγκ στο καταμεσο ''Ζωσιμαδες'' Ο εξαιρετικος φετος Πας και πανισχυρος στην εδρα του με 7 νικες και 1 ισοπαλια αντιμετωπιζει τον  φιλοδοξο για ανοδο ΟΦΗ..
Ενδοιασμους στην αρχη ειχα γι αυτο το ματσακι και ημουν αναμεσα στον ασσο και το αντερ.Βλεποντας λοιπον τους συντελεστες τερματων κατεληξα στο αντερ.Ο Πας δυσκολα δεχεται γκολ στην εδρα του ,εχει δεχτει μονο 2 σε 8 ματς.Ο ΟΦΗ δυσκολα δεχεται αλλα και σκοραρει μακρια απο τη Κρητη ...σε 8 εκτος εδρας εχει βαλει 5 και εχει δεχτει 7.....σκοραρει περιπου 0,6 ανα ματς και δεχεται 0,8. Πέρα απο ολα αυτα τα στατιστικα που ευκολα ανατρεπονται σ ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι , θεωρω πως οι ομαδες θα προσεξουν τις αμυνες τους με ιδιαιτερο ζηλο σημερα ..

==========================================================


ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΚΙΛΜΑΝΡΟΚ......ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
Ματς για το κυπελλο σκωτιας που ειναι νοκ αουτ ,ενω σε περιπτωση ισοπαλιας γινεται επαναληπτικος στην εδρα του φιλοξενουμενου.Χαστουκι στο τελευταιο της ματς για την Ρεϊτζερς που εχασε στο ντερμπι ''αιωνιων'' απο τη Σελτικ με 0-2 μεσα στην εδρα της.Οποτε πειριμενω σημερα να ειναι πεισμωμενοι οι παικτες για να αποδειξουν πως το προσφατο αποτελεσμα ηταν μια κακη παρενθεση.Σε φουλ φορμα η Κιλμανροκ παιζει μεστο και ουσιωδες ποδοσφαιρο , ενω ειναι αητητη εδω και 5 αγωνιστικες και βρισκει σχεδον σε καθε ματς ανετα τον δροπο προς τα αντιπαλα δυχτια.
Μου αρεσει  η ιδεα να σκοραρουν και οι δυο ομαδες ....

===========================================================

συστηματακι για πολλα λεφτα  με λιγα .....

πιερικος -πανθρακικος   .........χ
πας γιαννενα- οφη  .............αντερ
ρεϊτζερς -κιλμανροκ .......γκολ γκολ
χερκουλες - ατλετικο   ..........χ
αταλαντα-γκροσετο .......γκολ γκολ

ζηταμε 3αδες και 5αδα
========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo