Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

συστηματακι για πολλα με τα γκρουπ R ..του οπαπ (πιο πολυ για προσσεγγιση του θεματος)

ας κανουμε και μια μικρη προσεγγιση σημερα των συστηματων με γκρουπ του οπαπ....(πιο πολυ για να προσεγγισουμε το θεμα)

εχει βαλει για σημερα τεταρτη καποια ειδικα στοιχηματα οπως ....ποιος παικτης θα σκοραρει πρωτος στο ΑΤΛΕΤΙΚΟ- ΦΟΥΛΑΜ  καθως και στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς - ΠΑΟΚ.
εδω βεβαια παικτικη αξια εχουν οι μεγαλες αποδισεις παντα ομως σε σχεση με τις πιθανοτητες επαληθευσης.....παμε στην ουσια.....

απο το ατλετικο - φουλαμ εμεις διαλεγουμε τους εξης παικτες και σε παρενθεση θα βαζω την αποδοση τους...... (ο καθε παικτης δελτιου μπορει να βαλει τους δικους του)

α) ρεγιες (12)  ,σιμαο (15), φορλαν(6) ,ασουνσαο (40) γκερα (12) μερφι (15) νταφ(15)...........ολους αυτους τους παικτες τους γραφουμε με τουσ κωδικους τους.......και τους τοποθετουμε στο γρουπ R α......(για οσους δε ξερουν μπορει πιο αναλυτικα να τα εξηγησει ο πρακτορας τους)

απο το ολυμπιακος - παοκ ......

β)  ντουντου (20) τοροσιδης (15) μελμπεργκ (40) νταρμπισαιρ (9) λινο (30) ...και αυτους τους γκρουπαρουμε στο γκρουπ R  β.

....τωρα οι στηλες που μαζευονται ειναι 7 στο γκρουπ Α και 5 στο γκρουπ  Β αυτες πολλαπλασιαζονται και μας κανουν συνολο 35 η δυαδα......περιπου 10ευρω στον οπαπ οι δυαδες.....και 12 στηλες αν παιξουμε και μονα (7+5=12) περιπου 4ευρω αν τα παιξουμε και μονα
 Εμας πιο πολυ ομως μας ενδιαφερουν οι δυαδες που πληρωνουν καλα......πως κερδιζουμε?
πρεπει να πιασουμε το παικτη που θα σκοραρει πρωτος στο ατλετικο - φουλαμ (ενας απο τους 7 που εχουμε) και αυτον που σκοραρει πρωτος στο ολυμπιακος - παοκ (ενας απο τους 5 που εχουμε)..........................πως πληρωνομαστε? πολλαπλασιαζεται η αποδοση των παικτων που θα πιασουμε....δλδ.....αν πχ σκοραρει ο ρεγιες με 12 αποδοση και ο ντουντου με 20 εχουμε.......15 χ 20 =300 αποδοση .......δλδ περιπου θα παρουμε 100 ευρω  αν το εχουμε παιξει με μια στηλη.Τωρα  αν πιασουμε μεγαλες αποδοσεις πχ  ασουνσαο 40 και μελμπεργκ 40 τα κερδη ειναι τεραστια.....και εχουμε  40χ 40 =1600 αποδοση.....περιπου κερδος πανω απο 450 σε ευρω......στο 0,3 της μια στηλης!

αυτη ηταν μια προχειρη αναλυση για το πως παιζονται τα R γκρουπ του οπαπ.........ειναι ενας τροπος παιχνιδιου για οσους κυνηγανε τα πολλα χρηματα με λιγα (και οχι ο πλεον ενδεδειγμενος για μενα ,παρα μονο οταν θελουμε να κανουμε τη πλακα μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo