Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ........


Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον χαμένο του εαυτό στην Κοζάνη κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 5-0 για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Σισέ  στ o 7',  Γκοβού στο 42', Σαριέγκι  στο 70' και Χριστοδουλόπουλος 74' και  77'  με πεναλντι.
----------------------------------------------

Τα Τρίκαλα έκαναν μια από τις πλέον σημαντικότερες νίκες της ιστορίας τους....αποκλείοντας τον Άρη στα πέναλτι  με 4-2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε στην παράταση.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Έξω απο το κύπελλο και...... ο Πανιώνιος, . Οι Νεοσμυρνιώτες αποκλείστηκαν με 3-1 στη Ρόδο από το Διαγόρα, παρότι προηγήθηκαν νωρίς και η γκρίνια της εξέδρας ολοένα και αυξάνεται.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το 1-0 του ΠΑΣ επί του Εργοτέλη, η πρωτοπόρος της Β' Εθνικής γίνεται η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται σε βάρος ομάδας της Σούπερ Λίγκας, μετά και τον χτεσινό αποκλεισμό της Ξάνθης στην Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Ηλιούπολης-Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδος εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που μετέτρεψε σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” στο Αιγάλεω.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην  παράταση κερδισε...... ο Πανσερραϊκός στη Σκύδρα τον Αετό με 2-0 ..
--------------------------------------------------------------------------------------

O Ηρακλής δεν δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο, νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο γήπεδο της Αγυιάς, η Καβάλα νίκησε με 2-0 την Παναχαϊκή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση...
---------------------------------------------------------------------------------------------

Με γκολ του Αλεξάνταρ Σίμιτς στο 63ο λεπτό, η Λάρισα νίκησε στο γήπεδο του Ελληνικού τον Εθνικό με 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας
------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Skoda Ξάνθη έγινε η πρώτη ομάδα της σούπερ λίγκας που μένει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ελλάδος. Οι “ακρίτες” ηττήθηκαν  την Τρίτη στη διαδικασία των πέναλτι από τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Δύο πέναλτι έχασαν οι Θρακιώτες, με τον Κιντάνα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον 36χρονο τερματοφύλακα Γκίτκο να αποκρούει το σουτ του Μπούγκα.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε στα Γιαννιτσά της τοπικής Αναγέννησης με 3-1....
-------------------------------------------------------------------------------------
Με χτύπημα πέναλτι του Κώστα Καπετάνου στο 103ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε νικηφόρα 1-0 στην παράταση από την έδρα του ΟΦΗ και προκρίθηκε στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. ''''''''''
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo