Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ........1-0

       Μετά... από δυο ισοπαλίες στον όμιλο με Γεωργία και Κροατία η εθνική μας επικράτησε σήμερα στο Καραϊσκάκι στην παρθενική της νίκη στους ομίλους για τα προκριματικά του 2012.... Το 1-0 επί της Λετονίας διαμορφώθηκε στο 57ο λεπτό  ύστερα από το εξαιρετικό τεχνικό  αριστερό σουτ του Βασίλη Τοροσίδη.  Η Εθνική έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να σημειώσει κι αλλα γκολ....
      Η ομάδα μας ήταν καλα στήμενη στο γήπεδο , πίεσε αρκετα  την αντίπαλο, είχε  συντριπτική κατοχή της μπάλας και απλώς ήταν θέμα χρόνου να “ξεκλειδώσει” την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Η ελληνική εθνική ομάδα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 27' όταν ο Ιταλός διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην ανατροπή του Τοροσίδη.

Το φιλμ του αγώνα...... 
    
10'.... Σουτ του Καραγκούνη με καλές προϋποθέσεις, ψηλά άουτ.
16'..... Ωραία μπαλιά του Τοροσίδη στον Μήτρογλου, που έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Βάνινς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
27.....Η ανατροπή του Τοροσίδη θεωρήθηκε ''θέατρο'' από τον διαιτητή  . Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος τον ανέτρεψε, αντί για πέναλτι χρεώθηκε με κάρτα και χάνει το ματς με το Ισραήλ.
28'........ Πολύ καλό σουτ του Νίνη, ο Βάνινς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
44'...... Επέλαση του Βερπακόφσκις που έφτασε απέναντι στον Σηφάκη, αλλά ο Τζαβέλλας ρίσκαρε και έδιωξε με εξαιρετικό (και καθαρό) τάκλιν.
49'....... Βαθιά μπαλιά του Τζιόλη, ο Μήτρογλου έκανε το κοντρόλ στην περιοχή αλλά πριν πλασάρει έδιωξε ο Γκορκς.
54'.......  Σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
57'....... ΓΚΟΟΟΟΛ (1-0):............ Πολύ καλή συνεργασία και “ένα-δυο” από Τοροσίδη και Κατσουράνη, δυνατό αριστερό τεχνικό σουτ του πρώτου, η μπάλα στα δίχτυα.
68.........' Ο Κατσουράνης βρήκε τον Μήτρογλου, που μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε απελπιστικά άουταπό πλάγια θέση
75'...... Σουτ του Νίνη, η μπάλα κατέληξε στον Μήτρογλου που πλάσαρε, ο Βάνινς απέκερουσε...στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Μήτρογλου και κύλησε αργά άουτ δίπλα από το δοκάρι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo