Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

NEWS...............

Στο βιβλιο ''γκίνες'' είναι αποφασισμένη να μπεί η Μάντσεστερ Σίτι.....επιθυμώντας να εντάξει στο δυναμικό της τον Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας ως αντάλλαγμα το μεγαλύτερο ποσό που εχει δοθεί ποτέ για την απόκτηση ποδοσφαιριστή!!!  Οι «σίτιζενς» είναι αποφασισμένοι να τινάξουν την μπάνκα... προσφέροντας 115 εκατομμύρια ευρώ στους συμπολίτες τους για τον 25χρονο διεθνή επιθετικό.
----------------------------------------------------------------------------------

      Το δανεισμό του Άντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, μάλιστα, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, φέρεται ότι εξετάζει ο Παναθηναϊκός........ σύμφωνα με το ''skysport''.

      Η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ...πως οι ''πρασινοι'' σκέφτονται τον δανεισμό του Βραζιλιάνου ανασταλτικού μέσου  για τον Ιανουάριο... με την προοπτική να ολοκληρώσει τη μεταγραφή το καλοκαίρι.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ο πρόεδρος του''τριφυλλιού''  κ.Πατερας όπως συνηθίζει πριν από κάθε κρίσιμο ματς  βρέθηκε στην Παιανία δείχνοντας πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναμέτρηση της Τετάρτης λέγοντας .....''Είναι ένα δύσκολο ματς όπως και η συνέχεια στον όμιλο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια. Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας ''     
      Η κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ενώ καλά - καλά δεν είχε ξεπεράσει απόλυτα τον προηγούμενο τραυματισμό του ο Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του ποδιού του και εγκατέλειψε την προπόνηση. Την Τετάρτη θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει κίνδυνος να απουσιάσει και από το επόμενο ματς...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Γιώργος Δαλούκας  μπορεί να έθεσε εαυτόν εκτός του πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο σήμερα πέρασε στην αντεπίθεση για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα σφυρίγματα του Βολιώτη ρέφερι στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη και μέσω του νομικού του εκροσώπου Αλέξη Κούγια, έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ.

      Συγκεκριμένα ζητάει από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να ανασκευάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη στιγμή δεν θέλουν να κάνουν κανένα σχόλιο, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η νομική υπηρεσία του συλλόγου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo