Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ....

Kαλησπέρα φιλαράκια….

Εχθές δεν ασχοληθήκαμε καθόλου κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου από την πλευρά μου ενώ συμπαθητικά πήγαμε την Κυριακή μιας και η βασική δυάδα μας την οποία τιμήσαμε , πέρασε. Δυνατό για μεσοβδόμαδα κουπόνι έχουμε μπροστά μας λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα πως δεν έχουμε και ευρωπαϊκά κύπελλα. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε με ένα συστηματάκι από όλο το κουπόνι και πιο αργά βλέπουμε αν θα προκύψει κάποια δυάδα και πως θα κινηθούμε…..

Στο ρελαντί λοιπόν… για fun bet έχουμε τα εξής:



.

AΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.- ΚΑΪΖΕΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ….. 1 ( Νοκ άουτ αγώνας για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας. Παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί σε περίπτωση ισοπαλίας. Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Εξαιρετική πορεία κάνουν οι γηπεδούχοι στην ‘’μικρή μπουντεσλίκα’’. Σε τροχιά ανόδου βρίσκονται μιας και σε12 ματς είναι αήττητοι. Απολογισμός 8-4-0 και σύνολο τερμάτων 31-10. Παίζουν έξυπνο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Η Καϊζερσλάουτερν γενικά αποδυναμώνεται εκτός έδρας. Για να είμαι ειλικρινής κάποιες πρόωρες διαδικτυακές τάσεις με κάνουν να βάλω σε σύστημα τον άσο του 2,00+. Αν και πολύ νωρίς για διαδικτυακά συμπεράσματα , ρισκάρουμε. Το ματς γίνεται Τετάρτη).

IΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΜΠΟΝΤΑΦΟΝΓΚΟ …… 1 ( Επαναληπτικός αγώνας για την φάση των ‘’16’’ του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 .Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι. Η Βέλεζ Σάρσφιλντ περιμένει στην επόμενη φάση την ομάδα που θα προκριθεί. Επέλεξα το σημείο για τους εξής λόγους : α) Οι φιλοξενούμενοι διέρχονται μια μικρή κάμψης φόρμας αφού έκαναν 2η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα από ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί. β) Προτεραιότητα τους είναι το πρωτάθλημα και για αυτό ταξίδεψε στην Κολομβία χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες. γ) Τα 2,600 μέτρα υψόμετρο είναι σύμμαχος των γηπεδούχων. δ) Η πορεία των γηπεδούχων έχει εξιτάρει τους οπαδούς και αναμένεται να δημιουργήσουν μια λαμπαδιασμένη ατμόσφαιρα. ε) Η συμπαγής άμυνα των γηπεδούχων και η γενικότερη αυξανόμενη φόρμα τους τον τελευταίο καιρό μιας και στο πρωτάθλημα έρχονται από 2 εύκολες νίκες. Όλα αυτά είναι θεωρητικά στοιχεία του ματς που ελπίζω να επιβεβαιωθούν και στην πράξη).

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΣΑΡΑΝΤΙ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ……..Χ ( Έμπνευση πιο πολύ εδώ , μοιρασμένα και τα γενικότερα πονταρίσματα του διαδικτύου. Τοπικό ντερμπάκι και κρισιμότατο… μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Η έδρα και η σκληρή άμυνα είναι τα ατού των γηπεδούχων . Η πιο βαριά φανέλα και το ελαφρώς πιο ποιοτικό σύνολο της Σαν Λορέντζο.. παλαντζάρουν στα μάτια μου το ματς).

ΤΟΡΚΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ …… 4-6 ΓΚΟΛ ( Σκοράρουν πολύ οι δυό ομάδες. Οι γηπεδούχοι σε 7 εντός έδρας ματς έχουν συντελεστή γκολ 14-16. Σύνολο 30 άρα και πάνω από 4 γκολ μέσο όρο ανά ματς !! Η Γουίμπλετον έχει 9 όβερ στα 10 τελευταία της ματς ! Λογικότατο το ‘’πάνω ‘’ γκολ λοιπόν, αλλά επειδή παίζουμε μεγάλες αποδόσεις σε σύστημα , ας μπει άλλο ένα να πάρουμε το πλουσιοπάροχο 2,60+).

ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ …..1 ( Με το στανιό, που λένε και στο χωριό μου, αναγκάζομαι να κοντράρω την πιο φορμαρισμένη , βάση αποτελεσμάτων, ομάδα του καμπιονάτο. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας , αήττητοι και με συντελεστή τερμάτων 10-1 ! .. σε 7 αγωνιστικές. Δηλαδή έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ σε 630 + λεπτά αγωνιστικής δράσης για το πρωτάθλημα!! Η Νάπολι όμως τα πάει πολύ καλά με τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και αρέσκεται στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού . Να μην κυνηγάει αυτή δηλαδή το αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες που ταμπουρώνονται. Της ταιριάζουν τα ματς απέναντι σε ομάδες που την παίζουν στα ίσα. Κάτι που περιμένω να κάνει η Ουντινέζε. Ρισκαδόρικο σημείο σε τιμές άνω του 2,00 το βάζω σε σύστημα και με χαλαρό bet ).

.

ΖΗΤΑΜΕ 3ΑΔΕΣ , 5ΑΔΑ. ΣΥΝΟΛΟ 11 ΣΤΗΛΕΣ. Κοστίζει 3,3 ευρω στο 0,30 η στήλη. Την 5αδα την βάζουμε κάνα ψιλό παραπάνω μπας και γίνει κάνα θαύμα. Είπαμε πάμε στο ρελαντί αναγνωρίζοντας την δυσκολία των σημείων.


.

1 σχόλιο:

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo