Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Tις καλημέρες μου ….

Έλα να σείονται οι φούρνοι λέω. Όλα τα είχα δει, αλλά και κείμενο από την αυγή , με το φως του ήλιου, ποιος πραγματικά το περίμενε? Έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο θα μπορέσουμε αύριο να είμαστε συνεπείς στο απογευματινό μας ραντεβού οπότε είπα να ανεβάσω ένα κείμενο από νωρίς και βλέπουμε. Δεν λέω κάτι σίγουρα, αλλά πιθανόν να μη μπορέσω να γράψω. Αν τελικά τα καταφέρω εννοείται πως θα έχουμε συγκεκριμένες δυάδες κτλ. Οπότε πάμε να κάνουμε μια γενική επισκόπηση των απογευματινών παιχνιδιών και πρωταθλημάτων που μου έχουν αποσπάσει την προσοχή σαν πρώτη ματιά.


ΣΚΩΤΙΑ…

Την Παρασκευή βράδυ λατρεύω τις Ολλανδέζες β’ και το Σάββατο απόγευμα όλες τις Σκωτσέζες. Ως κριός , άστατος χαρακτήρας. Από την πρέμιερ λοιπόν, μου αρέσει το αμφίπλευρο σκοράρισμα στο ΝΤΑΝΤΙ –ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ . Σκοράρουν και οι 2 με ευκολία, Στα 4 τελευταία της Νταντί έχουν μπει σε όλα πάνω από 4 γκολ! Η Σεντ Τζόνσον στα 5 τελευταία έχει σκοράρει σε όλα πάνω από 2 γκολ. Η ομάδα έρχεται από κεκτημένη ταχύτητα και η φυγή του πρωτομάστορα και προπονητή Μακίνες για την Αγγλία νομίζω δεν θα την επηρεάσει τόσο σε πρώτη φάση.

Από την Α’ κατηγορία δεν με έλκει τίποτα .

Στα χωράφια της Β’ κατηγορίας έχω συμπαθήσει σαν πρώτη ματιά τον άσο της ΚΑΟΥΝΤΕΜΠΙΘ με την ΦΟΡΦΑΡ. Δύσκολο παιχνίδι. Τα 1,80 και 1,85 που κυκλοφορούν είναι .. είναι κάπως φτηνά, δεν στηρίζονται στην πραγματική δυσκολία του ματς. Σε τιμές περίπου στο 2,00 θα το τιμούσα έχοντας και την συνείδηση μου ήσυχη. Επειδή όμως το ματς έχει αρχίσει και κυλάει και στο ανταλλακτήριο την ώρα που γράφω θα έκανα μια μικρή υποχώρηση. Με 4/4 νίκες στην έδρα τους οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να εκμεταλλευτούν έστω και με οριακό τρόπο την ‘’ κοιλίτσα’’ που διανύουν οι φιλοξενούμενοι. Συμπαθητικό για τους διαδικτυακούς και το όβερ στο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΕΝΤΡΙ. Οι γηπεδούχοι έχουν 8/9 όβερ ενώ και οι φιλοξενούμενοι συνήθως παίζουν πολύ ανοιχτά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ……..

Με τους Γερμανούς δεν τα πάω πολύ καλά και σπάνια θα με δείτε να προτείνω Γερμανικό ματς. Δεν θέλω πολλά- πολλά μαζί τους. Τι να κάνω όμως που κάποιοι -να μην τους χαρακτηρίσω- με έχουν μπλέξει στα δίχτυα τους … και χωρίς να με ρωτήσουν . Α, μιας και είπα δίχτυα , από πού προκύπτει αυτό το τεράστιο 2,20 + στο NO GOAL της ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗΣ με την ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ? Δεν λέω ότι είναι μπετό αλλά νομίζω θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένα τα δύο αυτά γεγονότα. Απόρροια αυτού είναι να έχει μια μικρή αξία το υπερτιμημένο NG. H Στουτγάρδη έχει 5/9 ΝG φέτος και η Νυρεμβέργη 4/9 . Μοιρασμένα δηλαδή στο περίπου. Κάπως έτσι θα έπρεπε, κατά την γνώμη μου, να ήταν και οι αποδόσεις . Όμως τα 1,40 στο GG και τα 2,20 στο NG μάλλον λένε ψέματα , άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα του ματς. Πάω λοιπόν με την παικτική αξία την οποία μπορεί να βάλω σε κάνα συστηματάκι μου ως μεγάλη απόδοση. Πήρα αυτό το σημείο και δρόμο από Γερμανία, είπαμε δεν θέλω ούτε να τους βλέπω.

Α, πριν φύγω από κει, να πω τελείως εγκυκλοπαιδικά πως υπάρχουν …υποψίες – θα τις χαρακτήριζα- πως κάτι μπορεί να συμβεί αγωνιστικά στο ματς της ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ με την ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ. Το 2008 είχαμε ανατροπή σε 2/1 ημ./τελ. με την φιλοξενούμενη Γκλάνμπαχ να κερδίζει 0-2 στο ημίχρονο και να χάνει τελικά με 4-2. Πέρυσι είχαμε πάλι ανατροπή με την Γκλάνμπαχ να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 0-1 και στο τέλος πάλι να χάνει με 3-2. Ενώ και το 2010 η Γκλάνμπαχ κέρδιζε στην ανάπαυλα με τελικό σκορ 2-2. Εγκυκλοπαιδικά τελείως αυτά για τις 3 ανατροπές τα τελευταία χρόνια και πάμε παρακάτω.

ΑΓΓΛΙΑ ….

Είναι πασίγνωστο πως δύσκολα ακουμπάω ματσάκια από Αγγλία. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε τώρα τέτοιου είδους αταξίες. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν πάντως έχω ματσάκια για ακροβασίες….

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ… ΟΒΕΡ

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ- ΚΡΟΟΥΛΙ… ΟΒΕΡ

ΣΑΟΥΘΕΝΤ- ΤΟΡΚΙ …1




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo