Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλημέρες φιλαράκια…
Τι να πω για τα χτεσινά. Κάναμε πάλι το 3/3. Είναι το φεγγάρι καλό, τα είπαμε . Την Κυριακή δόθηκε βασική δυάδα , πέρασε , το ίδιο και τη Δευτέρα. Χτες ανεβάσαμε τον πήχη μιας και κάναμε χαλαρό ποντάρισμα και προτάθηκε τριάδα , έγραψε και αυτή !  http://www.sistimatakias.gr/2012/03/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF/

Τρεις συνεχόμενες μέρες πληρωνόμαστε με απολογισμό  7/7  πιασμένα βασικά σημεία . δεν έγινε και τίποτα φοβερό , προχωράμε. Πάμε στα σημερινά…
Προς το παρόν δεν θα δώσω ακόμα συγκεκριμένη πρόταση. Θα τα δούμε το απόγευμα λογικά  τα ματς σε πιο συγκεκριμένη μορφή. Να έχουμε και διαδικτυακή άποψη. Τώρα ας κάνουμε μια γενική επισκόπηση απλά….
Ξεκινώ από τα δικά μας , τα ντόπια. Έχω την αίσθηση ότι στο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ ο άσος έχει την πρώτη τύχη. Μου θυμίζει ακόμα ένα ματς από τα περιβόητα της Σούπερ Λίγκας ..’’ μία σου και μία μου ‘’ . Εξ αναβολής ματς που γίνονται μεσοβδόμαδα ενώ το Σαββατοκύριακο έχουν ξανασυναντηθεί οι ίδιες ομάδες. Το σενάριο γνωστό. Τρεις βαθμούς έκαστος που είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή προς το συμφέρον και των δυο. Την Κυριακή έπαιξαν στα Γιάννενα και οι τότε γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0. Το πρώτο σκέλος ολοκληρώθηκε με τον γνωστό λοιπόν τρόπο , οπότε περιμένουμε …να μη βγει το νερό από αυλάκι. Βέβαια αυτή την φορά δεν είμαι και τόσο σίγουρος όσο στο Κέρκυρα- Λεβαδειακός που είχαμε μπει με περίσσιο θράσος στο live και παίξαμε και την ανατροπή. Όμως όταν έχεις γλυκαθεί πώς να φύγεις? Θα στήσουμε λοιπόν καραούλι στην ομάδα στο fb, θα βλέπουμε ζωντανά το ματς και θα δούμε πως θα ενεργήσουμε. Καλό είναι να παιχτεί και πριν πάντως. Στις περισσότερες εταιρείες αρχίζει και φράζεται και σε άλλες έχει πέσει πάρα πολύ.  Το 2,05 στην mybet είναι τιμή από τις λίγες. Ενώ το 1,95 στην αγαπημένη μας ( λόγω αποδόσεων) INTERWETTEN είναι τιμή must.  Στο ΔΟΞΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ βλέπω 2πλο. Καλύτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι που με  νίκη σκαρφαλώνουν στην Τρίτη θέση στην βαθμολογία. Έχουν περάσει από πολύ πιο δύσκολες έδρες. Η Δόξα δεν έχει ελπίδες ουσιαστικά πολλές για σωτηρία όντας στον πάτο του πίνακα απέχοντας 9 βαθμούς από τη ζώνη. Τα συνεχόμενα παιχνίδια θα κουράσουν κάποια στιγμή την ομάδα που δεν έχει και το απαιτούμενο βάθος πάγκου.
Από την Φούτμπολ Λίγκ σκέπτομαι τον άσο του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ με την ΑΝ. ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ . Η ομάδα του Γιώργου Κούτση καίγεται για το τρίποντο. Έχω φίλους ποδοσφαιριστές εκεί και μου έχουν πει πως η ομάδα παίζει καλά κάνει ευκαιρίες αλλά χωλαίνει στο τελείωμα . Προχτές έχασαν με 1-0 μέσα στην Επανωμή αλλά έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες που δεν χάνονται. Μέχρι και με τη νίκη θα μπορούσαν να είχαν φύγει αν ήταν πιο εύστοχοι. Μάλιστα είχα δει τον Αγροτικό πριν 40 μέρες περίπου όταν είχε κατέβει να παίξει με τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Έχασε με 2-1 ενώ ήταν πολύ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και έχασε πάλι σωρεία κλασικών ευκαιριών.  Ο άσος πληρώνει καλά, στο 2,00 είναι στην ΒΕΤ365 ,το κρατώ και αυτό στην άκρη του μυαλού μου. Κλασικό άντερ στο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Οι γηπεδούχοι έχουν 8/9 αντερ εντός και οι φιλοξενούμενοι 9/9 εκτός.
Στο Champions League τώρα. Στο ΡΕΑΛ – ΤΣΣΚΑ τίποτα . οι αποδόσεις για γέλια. Μόνο σε κάνα ειδικό στοίχημα θα μπορούσε να πάει κανείς αλλά αυτό είναι πιο πολύ για fun bet. Άντε κάνα σκορ με την Ρεάλ να βάζει από 3 και πάνω και οι φιλοξενούμενοι ένα ή κανένα. Στο ΤΣΕΛΣΙ – ΝΑΠΟΛΙ θα στραφούν τα ποδοσφαιρικά βλέμματα της βραδιάς. Οι Ιταλοί έχουν κερδίσει με 3-1 στο πρώτο ματς. Το σκορ είναι ύπουλο. Οι Άγγλοι πρέπει να βγουν μπροστά και οι Ιταλοί θα τους περιμένουν. Δεν βρίσκω κάτι που να με ενθουσιάζει. Ίσως το οβερ 1,5 της Τσέλσι, να πετύχουν δηλαδή οι Λονδρέζοι πάνω από 1 γκολ.
Από το Λιμπερταδόρες έχω κιαλάρει 2 σημεία. Ξεκινώ με τον καλοπληρωμένο και παχυλό άσο στο ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ. Οι Παραγουανοί έχουν πάρα πολύ καλό ρόστερ και το κυλάνε το τόπι μια χαρά. Τους είδα στο β’ ημίχρονο μέσα στην έδρα της δυνατής Νασιονάλ ( η οποία σημειωτέον  κέρδισε την Βάσκο μέσα στην Βραζιλία !!! ) και ήταν εξαιρετικοί. Μέσα σε 5’ έβαλαν 2 γκολ μέσα στο Μοντεβιδέο  και γύρισαν το ματς ! Η Βάσκο δεν είναι και στα καλύτερά της. Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα έχουν επηρεάσει την ομάδα σημαντικά. Ζορίστηκαν πολύ να κερδίσουν στην έδρα τους την αδύναμη Αλιάνσα Λίμα  ( την οποία σημειωτέον πάλι συνέτριψε η Λιμπερταδ με 4-1 αντί για 7-1). Και πιθανόν να μη το έκαναν αν δεν είχαν και τον διαιτητή στο πλευρό τους . Έπαιξαν για 45’ με παίκτη παραπάνω και πάλι πήραν το ματς με τα χίλια ζόρια και 3-2 σκορ . Στο 2,50 είναι στην ΒΕΤ365, και μου κάνει , ειδικά για να το βάλω σε κάνα σύστημα. Το άλλο σημείο είναι το NG στο ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΖΑΜΟΡΑ. Ο άσος είναι στο 1,15 και δεν το συζητάμε . Και τα χάντικαπ δείχνουν καλή περίπτωση. Όμως το να μη σκοράρει η αδύναμη ομάδα από την Βενεζουέλα είναι πιθανό πολύ ενδεχόμενο για μένα.

Πάμε γρήγορα και στα αγαπημένα μας μπασκετάκια. Με 11/12 πιασμένα bet πορευόμαστε και μη το ματιάσουμε. Το οβερ 155 στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ μπορεί να μοιάζει οριακό αλλά πιστεύω ότι θα έρθει στο τέλος με λίγη τύχη και ευστοχία. Οι πράσινοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση κυπέλλου μπροστά στο κοινό τους , θα παίξου ελευθέρα και επιθετικά. Δεν υπάρχει λόγος να σκιστούν στην άμυνα. Ο ΑΓΟΡ έχει επιθετικό ταλέντο  , σουτάρει με καλά ποσοστά , αν αγγίξει τους 70 πόντους , κάτι που σπάνια δεν κάνει , τότε λογικά θα επιβεβαιωθεί το σημείο. Συμπαθητικός στα μάτια μου δείχνει και ο άσος στο ΟΥΛΜ –ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+14). Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ικανή να ανεβάσει την διαφορά πάνω από του 14 πόντους. Η Ουλμ είναι 2η στον πίνακα με συγκομιδή εντός 10-1 έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Μπαμπεργκ. Η Λουντβι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , αδύναμη ομάδα που εκτός έδρας έχει απολογισμό 12 ήττες σε 12 ματς.

GL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo