Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ.....

Με 12 ιπποδρομίες την ημέρα πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα 30 Αυγούστου η πρεμιέρα του ξένου προϊόντος από πλευράς ΟΔΙΕ. Η αρχή θα γίνε με γαλλικές κούρσες.


Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Δημήτρης Σεφτελής αναφέρθηκε αναλυτικά στη νέα εποχή για τον ΟΔΙΕ με την έναρξη της νέας σεζόν. Αρχικά τόνισε δύο σημαντικές ενέργειες. Την πλήρη αλλαγή της άμμου στον στίβο και τη μείωση του ενοικίου των στάβλων, ταυτόχρονα με τη ρύθμιση των χρεών των προπονητών προς τον Οργανισμό.

Ο κ. Σεφτελής τόνισε την πλήρη σύμπραξη με την Φίλιππο Ένωση, ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και αξιοπιστία στις ελληνικές ιπποδρομίες. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε η διενέργεια δύο αγωνιστικών την εβδομάδα. Είπε δε χαρακτηριστικά: "Παρά την γκρίνια, ιδιαίτερα των προπονητών, ελπίζουμε ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ανακάμψουν.Πιστεύω ότι κάνουμε το πρώτο βήμα για την σωτηρία των ελληνικών ιπποδρομιών. Η ιπποδρομιακή οικογένεια θα σωθεί, όπως και οι 2.000 οικογένειες που εξυπηρετεί". Μάλιστα η τελευταία του φράση ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και προκάλεσε αίσθηση!

Αρχικά ο ΟΔΙΕ θα πραγματοποιήσει στοίχημα σε 12 γαλλικές ιπποδρομίες με πέντε απλά παιχνίδια (γκανιάν, πλασέ, δίδυμο, φορκάστ, τρίο). Το στοίχημα θα είναι αμοιβαίο και ξεχωριστό από αυτό της Γαλλίας. Στον συνολικό γαλλικό κουμπαρά αναμένεται να μπει τον Οκτώβριο, μήνα στον οποίο ο Οργανισμός φιλοδοξεί να εισάγει και το στοίχημα των αγγλικών ιπποδρομιών. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα βγαίνουν άμεσα αποδόσεις! Με τον τερματισμό, δηλαδή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη η τυχόν αλλαγή άφιξης από ένσταση!

Το επίσημο πρόγραμμα θα εκδίδεται δύο ημέρες νωρίτερα και συνολικά ο ΟΔΙΕ θα διενεργεί στοίχημα έξι μέρες την εβδομάδα! Ρεπό θα έχει μόνον την Κυριακή. Οι δύο ημέρες θα ανήκουν στις ελληνικές ιπποδρομίες και οι υπόλοιπες στις ξένες. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται το ελληνικό πρόγραμμα (εάν έχει έξι κούρσες θα προστίθενται και έξι από το εξωτερικό), θα διενεργείται στοίχημα με γαλλικές κούρσες.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι σύντομα οι ελληνικές ιπποδρομίες θα μεταδίδονται από ελεύθερο πανελλαδικό κανάλι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΔΙΕ ΑΕ κ. Αλέξανδρος Ζαχαρής, εννοώντας πιθανότατα το αθλητικό ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ.

Ippodata.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo