Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ......ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ!!!!

Μεγάλα ποσά παίχτηκαν στην αναμέτρηση Μάδεργουελ-Χαρτς για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα σε ότι αφορά αποβολή παίκτη και όντως ο Τζένινγκς των γηπεδούχων είδε την κόκκινη κάρτα. Ξεκίνησαν ήδη έρευνες.

Στα γραφεία στοιχημάτων της Αγγλίας και της Σκωτίας σήμανε συναγερμός για την αποβολή ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο ματς, με μπουκμέικερ να προσφέρει 8/1 για να αντικρίσει οποιοσδήποτε παίκτης από τις δύο ομάδες την κόκκινη κάρτα και μάλιστα στην ευρύτερη περιοχή του Λίβερπουλ υπήρξαν πολλά πονταρίσματα μεταξύ 200 και 500 λιρών.

Τελικά, στο 82ο λεπτό του αγώνα, τυχαία ή όχι, ο Στιβ Τζένινγκς της Μάδεργουελ πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, ο οποίος δεν καταλόγισε κάποιο πέναλτι.

Έτσι, όσοι είχαν ποντάρει στην αποβολή πληρώθηκαν και ήδη η σκωτσέζικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα από την ένωση των Βρετανών μπουκμέικερς και σε συνεργασία με τη σκωτσέζικη Premier League προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση.



 
πηγη... http://www.newsit/ .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo