Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΤΟ vs ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ........... Η ΡΕΒΑΝς


Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Σεμπάστιαν Λέτο και τον Γιώργο Καραγκούνη σημειώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (1/12), με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια!

Η αρχή έγινε όταν ο Λέτο μάρκαρε δυνατά τον Καραγκούνη κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού. Η συνέχεια δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Έλληνας μέσος πήγε δυνατά επάνω στον Αργεντινό, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι, με τον Λέτο να βγαίνει... εκτός εαυτού και να γρονθοκοπεί (!) τον Καραγκούνη.

Φυσικά, το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Φερέιρα, ο οποίος διέκοψε την προπόνηση και έστειλε τους δύο παίκτες προπονούνται μόνοι τους σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου. Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός έδιωξε και τους δύο ποδοσφαιριστές από την Παιανία.

Τόσο ο Σεμπαστιάν Λέτο, όσο και ο Γιώργος Καραγκούνης θα απολογηθούν στη διοίκηση για το σοβαρό επεισόδιο και όπως γίνεται αντιληπτό, η συμμετοχή τους στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (4/12) με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Εννοείται, βέβαια, ότι τους περιμένει βαρύτατο πρόστιμο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών καθώς πέρυσι τον Φεβρουάριο, αψιμάχησαν έντονα στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα, με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

 Πηγη.......http://www.e-soccer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo