Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ .....

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ    ...1-1
Ο Ολυμπιακός ...σημάδευε τα δοκάρια του Χαλκιά και ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία με 1-1  στο Καραϊσκάκη. Σ' ένα ματς με πολλά νεύρα, αψιμαχίες, διακοπές, ξύλο στη φυσούνα, αποβολή Χάβου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον κορυφαίο του παίκτη, τον Μοντέστο, στο 45' και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Βιεϊρίνια  στο 82'. Τέσσερα δοκάρια οι “ερυθρόλευκοι”, στις 2 Φεβρουαρίου η ρεβάνς στην Τούμπα.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΕΚ  ...0-2
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε... ματ στον Ζεσουάλδο Φέρειρα και τον κέρδισε στη μάχη των πάγκων και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να είναι ο εκτελεστής των ''πρασίνων''  , πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομαδας του ..που βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση......

===================================================

Αγνωστοι κουξουλοφόροι χτύπησαν τον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο το πρωί της Τετάρτης μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του Κάκου και Κουκουλάκη.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου βρέθηκαν την Τετάρτη οι διαιτητές για να περάσουν από αγωνιστικά τεστ ,συνέβει και το γεγονός. Έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν δύο άτομα με σκουφάκια, που μπροστά στα μάτια των Κάκου και Κουκουλάκη, χτύπησαν με γροθιές τον Σιδηρόπουλο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσυκλέτα!
Οι συνάδελφοι του 31χρονου διαιτητή πήραν το αριθμό της πινακίδας..Η μοτοσυκλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη λίγη ώρα αργότερα...
=============================================================

ΑΡΗΣ
Σε  οριστική συμφωνία με τη Σαχτάρ για τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ήρθε ο Άρης και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια στην Ελλάδα.
===============================================================

ΜΠΑΣΚΕΤ....
Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε επί λιθουανικού εδάφους με 80-59 τη Λιέτουβος Ρίγα. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Top-16 ....
Για την ίδια διοργάνωση αύριο ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την  Ούλκερ Φενερ...

===========================================================

ΚΑΒΑΛΑ..
 Τον Μάριους Νικουλάε απέκτησε  και επίσημα η Καβάλα .Ο Ρουμάνος επιθετικός θα ενισχύσει τους “αργοναύτες” ως το τέλος της περιόδου... Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην καριέρα του, όταν έπαιζε με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι τραυματισμοί, ωστόσο, τον άφησαν πίσω και του στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει μία καλή καριέρα.

=============================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo