Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ....ΔΥΑΔΑ..

Tις καλησπέρες μου στα φιλαράκια του μπλογκ μας....
Δεν έχει και τίποτα σπουδαίο σημερα στοιχηματικώς ,εγω θα ασχολειθώ πολύ επιδερμικά και θα πάω ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...
Α!..2/3 δυάδες μας πιάσαμε το σκ στα ποδόσφαιρα.....τις οποίες 2 τις πιστεύαμε πολύ ,ενώ στη τρίτη χτες το βράδυ χάσαμε την Μίλαν και για την οποία ήταν και η μόνη από τις βασικές προτάσεις μας που είπαμε πως πρέπει να πάμε χαλαρά.....Τα ίδια και σήμερα λοιπόν για όσους τελικά ασχολειθούν  ..λιγα πολύ λίγα... και έρχεται κουπονάκι πολύ καλό.


ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ-ΧΕΡΤΑ......ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
Καταρχας να πω οτι δεν μου αρέσουν καθόλου οι αποδόσεις του 2πλου.Σε καμιά περιπτωση ..για μένα,  η νίκη της Χέρτα δεν είναι για 1,60 και 1,70 και ας ερθει 0-4.Ακόμα και αν το βλέπα πολύ δεν θα το παιζα λόγω απόδοσης.Εντάξει ειναι ένα πιθανό σημείο ...αλλά μέχρι εκεί..

 Αγωνιστικά λοιπόν.... η Ροτ Βάις  κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Εκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα δείχνοντας σκληρή ομάδα.Ομως στη πορεία χτυπήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών της και την πήρε..... λογικά η κατω βόλτα.'Υστερα από τη διακοπή ...η ομάδα επανερχεται όπως ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος με όλους τους παικτες της ετοιμοπόλεμους να την βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρέθηκε.....Σε προσφατο λοιπόν φιλικό με την Λέβερκουζεν αν και έχασε με 2-1 είχε πολύ καλή απόδοση !

Η Χέρτα είναι μαζί με την Άουγκσμπουργκ, στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει χαρακτήρα..Ομως δεν είναι και η ομάδα 'τρενο' που θα κανει περίπατο για την ανόδο...

Στα δύο φιλικά που έδωσε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Επικράτησε, τόσο της Τσβόλε (2-0), όσο και της Σταντάρ Λιέγης (2-1)....άρα δείχνει ότι επανέρχεται σε καλή γενικά κατασταση....Το ματσάκι του πρωτου γύρου τελείωσε 3-2 υπέρ της Χερτα...
Λαμβανοντας όλα λοιπον τα παραπάνω απόφασισα να πάω..... με το γκολ γκολ .....


ΝΑΝΤ-ΤΡΟΥΑ.....ΑΝΤΕΡ
Αν το ματς γινόταν χωρίς να έχει μεσολαβήσει η διακοπή στο πρωτάθλημα θα πήγαινα σίγουρα με τον άσσο...αυτό θα υποδείκνυε η φόρμα των ομάδων!
Το timing όμως και μετα από ενα μήνα χωρίς αγωνίστικές υποχρεώσεις με αναγκάζει να κοιταξω και αλλού.
Το άντερ λοιπόν αν και μικρό νομίζω έχει τυχη..Η Τρουά μακρια από την έδρα της έχει σε 10 ματς 9 αντερ με συντελεστή τερμάτων 6-7 ..δηλαδή 1,3 γκολ ανα παιχνίδι !!! Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα εντός έδρας της Ναντ. Σε 9 ματσακια έχει 7 αντερ....
Σιγουρα  οι στατιστικές αυτές και οι θεωρίες ανατρεπονται εύκολα στην πραξη....αλλα πάμε βάση λογικής .Εξάλλου ένα μικρό πονταρισμα κάνουμε ...και τίποτα παραπάνω και ότι θέλει ας γίνει..

1 σχόλιο:

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo