Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

NEWS...



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ....109-55

Απο αλλο πλανητη ο Παο συνετριψε τον Πνιωνιο με 109-55στο ΟΑΚΑ.Ο Διαμαντιδης με την ασίστ του Μπατίστ στις αρχές του τριτου δεκαλέπτου ξεπερασε τις 1264 του Άγγελλου Κορωνιου και εγινε αυτός με τις περισσότερες στην ιστορία της Α1.
=============================

ΤΟ..... ''ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ '.....' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

http://www.youtube.com/watch?v=QasrCPd6Gpg&feature=player_embedded
=============================================

ΤΖΙΜΠΟΥΡ..
Στα άκρα οι σχέσεις Τζιμπούρ με ΑΕΚ.... Tην Τεταρτη  ο ποδοσφαιριστής κατεθεσε στην επιτροπη επίλυσης οικονομικων διαφορων της ΕΠΟ προσφυγημε την οποία ζητεί 1,2 εκατ. ευρώ και την ελευθερία του....
==========================================

ΛΑΡΙΣΑ ....
Σε εμπολεμη κατασταση....
Μετά την ομηρια στο πουλμαν και τις ριψεις αντικειμενων καθωσ και τις ανακοινώσεις των οπαδών, το κλίμα στη Λάρισα στραβώνει ακόμα περισσότερο, αφού άγνωστοι έσπασαν τα αυτοκίνητα των Μπλάζεκ και Ρομέου!
============================================

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ....
Το τελικό ραντεβού του Β.Μαρινακη με τον Κωστα Μητρογλου, την Παρασκευη, θα κρινει σε ποια ομάδα θα συνεχισει την καριερα του ο διεθνης επιθετικος. Φαβορι ο Πανιώνιος... αουτσάιντερ ΠΑΟΚ και Άρης.....
===========================================


ΣΙΣΕ.....
Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Νιουκαστλ για τον αρχηγο του Παναθηναϊκου αλλά και την πρόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “ouest-france”....  η Νιουκάστλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια της να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της.
============================================


ΒΙΤΟΛΟ...
Με αγωνία περιμενουν στον Παοκ τα αποτελέσματα των νεων εξετάσεων του Βιτολο. Το πρόβλημα που αντιμετωπιζε στο γονατο δεν εχει ξεπεραστει ακόμα και πλεον είναι ορατο το ενδεχόμενο να χρειαστεί νέα αρθροσκοπηση.
===================================================

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ...
Ο Μπάμπης Τεννές θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού......
===================================================



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo