Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Καλησπέρα ρε φιλαράκια…

Με τι κουράγιο να μιλήσουμε για στοίχημα βλέποντας όσα διαδραματίζονται και σήμερα στην Ελλάδα μας. Πραγματικά είμαι σχεδόν οργισμένος αλλά εδώ δεν είναι οπ κατάλληλος χώρος . Είναι πάντως ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια , δεν πάει άλλο , τέρμα. Πάμε στα δικά μας λοιπόν όσο το δυνατόν πιο γρήγορο.

Έχει πολύ υλικό το σημερινό πρόγραμμα με ματσάκια από το Γιουροπα. Σύνολο 24 , και πριν ξεκινήσουμε μια πρώτη γενική προσέγγιση να πούμε ότι όσοι ασχοληθείτε καλό θα είναι να ρίξετε και μια ματιά στις συνθέσεις των ομάδων πριν την έναρξη των ματς . Πολλές ομάδες είναι πολύ πιθανόν να κατεβάσουν εναλλακτικές εντεκάδες. Πιο μετά πιθανόν να έχουμε και πιπ συγκεκριμένες προτάσεις με δυάδες και άλλα. Προς το παρόν πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια που άρεσαν εκ πρώτης όψεως.


ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ – ΑΕΚ ……1 ( Μικρό το σημείο αλλά και με αρκετές πιθανότητες κατά την γνώμη μου. Οι ρώσοι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Έχουν να χάσουν στο πρωτάθλημα από τις 26 Ιουνίου. Με πολλές απουσίες η Άεκ . Ο Γκούντιονσεν πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα από τα αγωνιστικά για πολύ καιρό πλέον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Εκτός και ο Γεωργέας. Με την ομάδα δεν ταξίδεψαν και οι .. Λυμπερόπουλος για να ξεκουραστεί και οι τιμωρημένοι Μάκος και Δέλλας ).

ΑΛΚΜΑΑΡ- ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ ……ΟΒΕΡ ( Επιθετικές ομάδες και οι δύο με έφεση στο σκοράρισμα και αμυντικά κενά . Αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν μου λέει και πολλά. Μου λέει όμως το γεγονός ότι οι Αυστριακοί πάνε με την πλάτη στον τοίχο. Αν χάσουν σήμερα, η Άαλκμαρ τους ξεφεύγει 4 βαθμούς . Αν κάνει και 2πλό η Μέταλιστ στην Σουηδία που είναι πιθανότατο τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν κάτι, μιας και από τους Ουκρανούς έχουν χάσει εντός και έχουν να πάνε να δώσουν παιχνίδι εκεί. Οπότε σήμερα άμα ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι πιστεύω θα έρθει το οβερ).

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ …..NO GOAL ( Εννοείται πως το λογικό σημείο είναι ο άσος . Όμως 1,20 στην ελληνική εταιρεία? Προσωπικά δεν παίζω τοκογλυφικά. Οπότε ψάχνοντας το ματς, μου έκανε ένα μικρό κλικ το συγκεκριμένο σημείο σε τιμές του 1,60 +)

ΟΝΤΕΝΣΕ- ΤΒΕΝΤΕ ……GOAL- GOAL ( Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα τους έχουν σε 12 ματς 45 γκολ ενεργητικό και παθητικό μαζί. Σχεδόν 4 γκολ μέσο όρο ανά ματς. Η Τβέντε σκοράρει και αυτή με σχετική άνεση αλλά γενικά και η άμυνά της δεν είναι και μπετόν).

.

============================================

.

ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ……

.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΡΑΓΚΑ…….ΑΝΤΕΡ

ΜΟΤΑΓΟΥΑ- ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ …..2

ΖΥΡΙΧΗ – ΛΕΤΣΙΟ ……ΟΒΕΡ

.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo