Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

IPPODROMOS.......

1)    O εξαιρετικης γενεολογικης προελευσης (απο τον  potent heir του οποιου ο αδερφος συγκαταλεγεται με στους τρεις κορυφαιους επιβητορες αν οχι ο κορυφαιος στον κοσμο αυτη την εποχη  και την πανισχυρη τοκαδα jet ski) και πρωτοδιαγωνιζομενος ΑΙΑΝΤΑΣ εχει παει περιφημα στις προπονησεις και λογικα παρα την απειρια του θα παλεψει για τη νικη.ΜΠΕΡΔΕΨΙΑΡΗΣ,ΚΑΜΠΕΙΝΕΡ καιΑΛΜΟΥΝΤΑΝΣΕΡ  οι κυριοτεροι αντιπαλοι του.

2)   Η ΘΗΡΩ δειχνει αρκετα ανωτερη των αντιπαλων της ,υπερεχει σημαντικα σε επιδοσεις,παρουσιαζεται  δυνατη στις προπονησεις και χωρις απροοπτα λογικα θα βρεθει κοντα στη νικη. Μετα ΜΕΝΟΡΚΑ , ΚΙΛΙ ΛΙΝΚΣ και  ΠΕΤΡΟΝΙΚΑΡΑ ..

3)   Θολη κουρσα καθως οι περισσοτεροι τρεχουν για πρωτη φορα.τι να βρεις εδω?ο αουτσαιντερ εδω λογικα ΟΞΙΝΟΣ  παντως δειχνει καλα στοιχεια στις προπονησεις και αμα καταφερει να μπει στο τριο θα πληρωσει καλα.ΛΟΥΣΙΟΣ ,ΛΑΙΤ Γ ΑΧΕΝΤ,ΧΟΛΚΧΑΜ και ΜΠΛΑΚ ΝΤΑΝΤΥ  μπορουν να διακριθουν χωρις σε καμια περιπτωση να αγνοουνται και οι υπολοιποι.

4)    Η  ΝΤΕΖΕΡΤ ΡΙΤΣΕΣ  κατανικησε στο ντεπουντο της τετοιες αντιπαλους και γιατι να μη το κανει και τωρα....πισω της δυσκολα τα πραγματα  ,ΩΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ , ΓΚ,ΣΙΛΚ και ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.

5) ΡΕΑΜΟΣ ,ΝΤΡΙΒΕΝ ,ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ και ΛΑΒ ΝΤΑΝΣΕΡ οι κυριοτεροι διεκδικητες της νικης.προσοχη στον ΡΟΚΕΤ ΛΟΝΤΣ..

6)  Ο ΙΤΥΛΟΣ βρισκει πολυ ευνοικη διαδρομη και θα χει το πρωτο λογο για τη νικη.Ο εξαιρετικος στις προπονησεις ΑΙ ΑΙ ΚΑΠΤΑΙΝ και ο  δυναμικος αλλα και ιδιορυθμος ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ θα ναι οι κυριοτεροι  αντιπαλοι του.Προσοχη στο ΜΕΤΖΟΡΑΝ , δεν αγνοειται ο φορμαρισμενος ΦΟΥΣΑΤΟ

7)  ΘΩΡΑΞ  και μετα  ΚΑΠ.ΜΙΧΑΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ και ΑΒΕΡΤΙΚΟΥΣ..

8)  Πολυ δυσκολη διαδρομη....ΛΕΩΝ ΤΕΡΖ  ,  ΖΕΛΙΚΟ (εκπληξουλα)  ,ΣΕΝΣΟΡΣΙΠ  , ΣΩΤΕΡ , ΝΕΟΣ ΑΞΙΟΧΩΡΙΤΗΣ σε μια κουρσα 12 συμμετοχων..

9)   ΠΑΠΙΛΛΙΟ, ΤΑΙΜ ΟΦ ΓΚΛΟΡΥ  , Μ ΑΙΚ ΜΑΙ ΦΑΔΕΡ.......



ΣΚΟΡ 4 ....167  /  2 4   /  4  /  1 3 8 7   ΚΩΣΤΙΖΕΙ 36 ΕΥΡΩ


ΓΙΑ ΤΟΥ Σ ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ..

ΣΚΟΡ 6  ........2  /  125  /  7  /  167  / 124  / 4    ΕΧΕΙ 40,5 ΕΥΡΩ

1 σχόλιο:

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo