Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ιπποδρομος 26/5/2010

Μετριο ποιοτικα προγραμμα 9 ιπποδρομιων που σε γενικες γραμμες δεν ενθουσιαζει.Πολλες κουρσες παλι με αλογα παθημενα , ασταθεστατα σε αποδοση ,μετρια ποιοτικως και γενικα ο θεος βοηθος.Η μονη αξιολογη κουρσα της μερας ειναι η 6η κατε εμε......
Παμε  να τις δουμε μια μια...

1) 1200 μ. φοραδων χωρις νικη ακομα.Η μπιουτιφουλ λιλυ δειχνει να βρισκεται λιγο πιο κοντα σ αυτην.Δειχνει μια σταθεροτητα στα τρεξιματα της . στο μετρο του δυνατου για την ποιοτητα της βεβαια ,εχει καλη αναβαση και ευνοειται απο τα μετρα και το ολιγομελες σχημα καθως δε θα ακολουθει πολυ πισω και θα ειναι σε σχετικη επαφη με τις γρηγορες οταν μπουν στην ευθεια.Η αναμ καιρντε τερματισε  κυριολεκτικα μαζι της στις  28/5 (παρα τις ατυχιες της πρωτης) και δεν μπορει να αγνοηθει.Μετα η μπλου μλπαν ,χωρις να αγνοειται καμια για τις πισω θεσεις.

2) Κουρσα να σου πετυχει για να ξεκινησεις το σκορ 6. Τελοσπαντων , η αστεθεια των ιππων που συμετεχουν με προτρεπουν να μην ασχολειθω.Για οσους ομως ασχολειθουν ή παιξουν σκορ 6 που χει τζακ ποτ....... σανχιλ ντανσερ , ζαρς γκολντ , γκολντεν σιλκ , τζενταλολυ .

3) Λεονις υστερα απο ατυχη διαδρομη και πισω του ο κομνηνουλης .Ετσι τερματισαν προσφατα σε κουρσα με τους ιδιους πρωταγωνιστες.Ο ινστααρ δε συμμετειχε τοτε και δεν αποκλειεται να χωθει αναμεσα τους,Ο φορ γουιλ ντραιβ δειχνει εξελιξιμος....

4) ουτε εδω θα παιξω,αλογα παθημενα και ασταθεστατα.Αν πρεπει κατι να διαλεγα αυτος θα ηταν ο μουκανταμ που παρολα τα κουσουρακια του δειχνει καλα γυμνασμενος.Σεβαλιε , κωνστ.μπου και ντανκο.

5) Ισχυρη παρουσιαζεται η ηετια οταν βρισκει ανετη κουρσα στο κεφαλι σε τετοιου ειδους διαδρομες.Κατι τετοιο μοιαζει πιθανο πολυ και σημερα καθως υπερεχει σημαντικα σε αρχικη ταχυτητα απο τις αντιπαλες της αυτην την εποχη.Η μικρη νασια ετρεξε καλα υστερα απο ρεπο,τωρα θα ναι πιο ετοιμη και αποτελει σταθερη αξια για τετοιες διαδρομες.Λογικα θα πρωταγωνηστησει.Προσοχη στην αουτσαιντερ αναστασια δαλ που αν ξεκινησει καλα εχει της δυνατοτητες να μπει στο παιχνιδι της αφιξης και να πληρωσει πολλα.Εξαιρετικα σταθερο και το καπουλακι που στι 6 τελευταιες συμμετοχες του εχει βγει μονο μια φορα εκτος διδυμου  υστερα απο ασχημη διαδρομη!!!! (  5ο  συνθ.διδ. 2368# / 1 #267 κοστιζει 18 ευρω  και για οσους θελουν τα πολλα  5ο συνθ. φορκ.  368# / #12 και 368# / #16  που κοστιζει 12 ευρω το καθενα συνολο 24)

6) Σπαει τα κοντερ στις προπονησεις ο σινκασεν και μοιαζει πανισχυρος τριετης.Οι επιδοσεις που κανει στις προπονησεις ειναι αναλογες κορυφαιων ιππων που εχουν περασει απο το μαρκοπουλο οπως ο ιαλυσος και ο λουμος.Θα ναι λογικα και το μεγαλο φαβορι της κουρσας.Ομως .....οι επιδοσεις που εχει κανει μεχρι στιγμης στις 2 κουρσες του δεν ειναι και οι πλεον ενδεικτικες για τη συγκεκριμενη κουρσα και μ αυτον τον ισοζυγισμο.Θα πρεπει να βελτιωθει αρκετα απο τις προηγουμενες συμμετοχες του κατι βεβαια που ειναι πολυ πιθανο.Κυριοτεροι αντιπαλοι του κατ' εμε ο αιαντας που εχει τρεξει μονο μια φορα και νικησε,και που στο παρελθον ειχε δειξει πανισχυρος στις προπονησεις,ειναι ταχυτατος και εξαιρετικης πραγματικα γενεολογικης προελευσης (απο τον potent heir ο αδερφος του οποιου θεωρειται ο καλυτερος επιβητορας αυτη τη στιγμη στο κοσμο και την κορυφαια τοκαδα jet ski που μας εχει δωσει νικητες ντερμπυ οπως ο στρατος) καθως και ο λετζιτιμετ φροουντ που ηταν πραγματικα εντυπωσιακος προσφατα  σ αυτα τα μετρα βγαζοντας επιδοση που δινει ελπιδες ακομα και για νικη.Προσοσχη στον λουσιο και τον μπερδεψιαρη που δειχνουν δυναμικοι και σκληροτραχηλοι ιπποι.

7) Πολυ δυσκολη σε προβλεψεις διαδρομη καθως σχεδον ολες οι φοραδες κυμαινονται περιπου στα ιδια επιπεδα.Οποια βρει καλυτερη διαδρομη και ειναι σε καλυτερη μερα θα εχει το πρωτο λογο.Απο ενστικτο και μονο παμε με συμφονυ , σοτο λοτι , κουην τζο και γουοτερ χεν.Φαβορι της διαδρομης θα ναι η αλ μαχα κουην που δεν αγνοειται .

8) Σε πολυ κατασταση επιστρεφει ο οβιδιος και οντας αουτσαιντερ μπορει να πληρωσει αν κερδισει.Διαιμος , κολονιαλ κρος ειναι μεσα στο παιχνιδι για τη νικη.Δεν αγνουνται σουπερ πανος και μπον βιβερ. 

9) ζαθεος , γουαλντ κραι , κουικ φουτ , σαξεσφουλ

δυσκολα τα παιχνιδια των σκορ σημερα που ομως πιθανον να πληρωσουν και πολυ'

σκορ 4 ................68 / 12 /234 /18   κοστιζει 72 ευρω και μπορει να παιχτει σαν ομαδικο δελτιο απο 2,3,ή 4 ατομα μιας και αν ερθει λογικα θα πληρωσει καλα

και για οσους κυνηγανε το θαυμα το πολυ δυσκολο κατα τη γνωμη μου σκορ 6

σκορ 6 .............134 / 7 / 4 / 68 / 12 / 23 κοστιζει 72 ευρω καιμπορει να παιχτει σαν ομαδικο συστημα απο 3 και πανω ατομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo