Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ...



Kαλημέρα φίλιπποι και καλό μήνα να έχουμε....

Από 5 γαλλικές και 7 ελληνικές διαδρομές απαρτίζεται το σημερινό πρόγραμμα και μεις πάμε να δούμε τα δικά μας ..
Περίεργο πρόγραμμα θεωρώ πως έχουμε σήμερα, και εμένα προσωπικά μου φαίνεται και εξαιρετικά δύσκολο......
Πάμε όμως στην ουσία....

1)  1200μ τεραετών και άνω, στ' κλάσης , που θα παλέψουν για την πρώτη νίκη της καριέρας τους.Δεν έχουμε κατι ιδιαίτερο εδώ και θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη στους πρωτοεμφανιζόμενους ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ , ΚΕΡΒΕΡΟ και ΣΕΡ ΣΩΤΟ που δειχνουν πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις για τέτοιους ομίλους.Δεν αγνοείται ο ΦΙΟΥΡΙ που εχει αρκετες συμετοχές στα πόδια του ..

2)  Δεν μου φαίνεται τόσο απλή η 1200αρα διαδρομή 4ετων φοράδων ...όσο την παρουσίαζει ο ιπποδρομιακός έντυπος τύπος! Και αν αυτό ισχύει για τη νίκη φανταστείτε τι γίνεται για τις θέσεις του τετραπλού .Η πολλά υποσχόμενη  ΣΟ ΧΕΝΤΙΚ είχε κερδίσει περίπατο στο ντεπούτο της με πολύ δυνατή επιδοση , όμως καποια προβλήματα που είχε, την ανάγκασαν να μείνει εκτος δράσης για 7 μήνες. Εμένα μου άρεσε στις προπονήσεις και νομίζω πως επανέρχεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΔΕΣΠΟΤΗ που έχει και τις καλύτερες επιδόσεις στα μέτρα, βρίσκεται σε καλή φόρμα και αν δεν παρουσιάσει τα κατα καιρούς προβληματάκια κατά την έξοδο της από το σταρτ τότε θα έχει μερτικό και για τη νίκη.Ανάλογη τύχη δίνω και στην ΓΚΟΛΝΤ ΦΙΞ που είχε τρέξει ''δοκιμαστικά'' στο αποτυχημένο ντεπούντο της στο Μαρκόπουλο ,όμως τώρα έρχεται με πολύ καλύτερες δοκιμές και έτοιμη να μας δείξει μέρος του πολύ καλού εαυτού της όταν διαγωνιζόταν στο εξωτερικό.Πολλές είναι και οι αλλες φοράδες που δείχνουν ικανές να εκμεταλευτούν μειωμενη απόδοση των παραπάνω ωστε να πρωταγωνιστήσουν.....ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ κατα κύριο λόγο και μετά η ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ και η ταχυτατη ΝΤΕΜΠΟΡΑ ...

3)  Ενα αουτσαϊντεράκι θα προτιμήσω στην 1200αρα κούρσα τετραετών μέδεν.Ο ΟΞΙΝΟΣ είναι ταχύτατος και βρίσκει κούρσα στα μέτρα του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τεθεί επικεφαλής του ομίλου και αν όλα πανε ήρεμα και καλά μέχρι και την είσοδο της ευθειας...τότε είναι πιθανόν να φάνει πολύ σκλήρος μέχρι και το φίνις.Και στο διδυμο να μείνει μια χαρα θα πληρωσει.Φαβορί της διαδρομής λογικά θα κατεβει ο ΙΝΚ ο οποίος εχει αρκετές δυνατότητες για τετοιους ομίλους αλλα το κακό είνει οτι τις συνοδεύουν και διάφορες ιδιορυθμίες κατα καιρους..Αν τρέξει νορμαλ θα παλέψει για τη νίκη. Ο νεοεμφανιζόμενος και εξαιρετικων γενεολογικων προσόντων ΓΚΟΒΕΡΝ ανήκει στο ''τιμ'' αυτών που θα παλέψουν για τη πρωτιά ,κάτι που ισχύει και για τον ΚΑΡΝΙΒΑΛ ΤΑΪΜ που δεν μας έχει δείξει ακομα τις πραγματικές του δυνατότητες..Δεν αγνοούνται ΞΕΝΑΡΧΟΣ και ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ..

4) Δυναμικοί 5ετεις αναμετρώνται στα 1600μ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή . Ο ΠΕΡΙΦΗΤΗΣ θα κατέβει εδω λογικά μεγάλο φαβορί.Δικαολογημένα αφού έχει σημαντικες διακρίσεις σε κλασικές κούρσες , εχει τις καλύτερες επιδόσεις στα μέτρα και είναι και το ''όνομα'' της αναμέτρησης .Θα του δώσω και γω την πρώτη τύχη. Ομως επειδή στις 25/10/2010 μου είχε κάνει μεγάλη παικτικη ζημιά ( ειχα συνθετα φορκαστ με πιασμενο απο την προηγουμενη φορκαστ των 125 ευρώ  και τον είχα πρώτο -δευτερο ..και είχε τερματίσει τρίτος)...εγώ του τη φυλάω :)  Επειδή λοιπόν δεν ξεχνάω εύκολα εκεινη τη μέρα ,θυμάμαι οτι είχα αποφασισει να παίξω μπροστά τον ΕΛΟΥΣΙΒ ΜΠΟΫ που τελικά διεγράφει εκείνη τη μέρα ! Και η μοίρα τα έφερε σημερα έτσι ωστε να αναβιώσουν στο μυαλό μου παλιές μνήμες.Κρατάω λοιπόν και τον Ελουσιβ ακόμα και για νίκη μιας και πρόσφατα έτρεξε εξαιρετικα από ρεπο και τώρα αναμένεται πιο έτοιμος .Κάτι αναλογο ισχύει και για τον ΕΝΕΟ που δείχνει πιο ωριμος από ποτε. Προσοχη στον αουτσαϊντερ ΠΑΡΙΖΙΑΝ ΑΡΤ που νομίζω εχει τις δυνατοτητες να κάνει καμιά σφινα στην άφιξη καθως του ταιριαζει και η απόσταση..Δεν αγνοουνται ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ και ΑΪ ΑΪ ΚΑΠΤΑΙΝ....

5)  Ανοιχτή σε προγνωστικά είναι η 1400αρα αναμέτρηση 7ετών γ' κλάσης, Σε όμιλο των δυνατοτητων του τρέχει σήμερα ο ΜΙΣ ΓΙΟΥ ΝΑΪΤΣ και με πολύ καλό ισοζυγισμο εώς και ενδεικτικό! Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένω να διακριθεί ..αν και δεν νομίζω να είναι και το φαβορί της κούρσας ..οπότε θα έχει και παικτική αξία. Ο ΚΟΥΙΡΙΝΟΥΣ Γ. επικράτησε άνετα των περισσότερων σημερινών αντιπάλων και θεωρω πως μια επιβάρυνση των 2 κιλών που δέχεται σημερα...δεν δικαιολογεί το γεγονός να μην αναφέρεται στα ενδεδειγμένα αλογα της κουρσας.  ΦΡΟΝΤΟ , ΚΟΥΕΣΤΟΡΕ Γ. και ΑΝΤΖΕΛΟ ειναι σοβαροί υποψήφιοι για σημαντική διάκριση.

6)  1400μ τετραετων έ κλάσης.Διαφορα ερωτηματικά πλανονται πανω απο την συγκεκριμενη διαδρομή καθως ποιοτικά ανώτεροι ίπποι δεν δέχνουν να είναι και στην καλύτερη δυνατη φόρμα ...γεγονος που δίνει τη δυνατοτητα να εχουν παρα πολλοί ιπποι μερτικό στη κουρσά.Αναγκαστικά και γω λοιπόν σεβομαι το timming της κουρσας και μετραω πολύ και τη παράμετρο ..φόρμα. Κατά σειρα λοιπον προτιμώ τους  ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ , ΤΑΚΟΥΝΑ , ΛΕΤΖΕΝΤ ΦΡΟΝΤ  και ΛΑΪΤ Γ.ΑΧΕΝΤ. Για τις πίσω θέσεις η έκπληξη μπορεί να ερθει από τον ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ

7)  Β' υποδιαιρεση της 5ης διαδρομης.Δεν νομιζω να ασχολειθω με τη συγκεκριμενη  κουρσα παικτικά...όποιος το κανει ....ΚΟΥΙΝΣΤΟΝ Γ. ,ΗΓΕΜΑΧΟΣ , ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ , ΕΠΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ


ΣΚΟΡ 4  ......1,6.7 / 1,3,4 / 2,6 / 1,4   κοστιζει 54 ευρω και μπορει να παιχτει σαν ομαδικο συστηματακι  απο 2 ή 3 ατομα ( OΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΣΕ 180 ΕΥΡΩ )

ΣΚΟΡ 4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  .......1,6,7 / 1,3,4 / 2 / 4   κοστιζει 13,5 ευρω ( ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕ 180 ΕΥΡΩ)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ..2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ..ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣ ΓΙΟΥ ΝΑΪΤΣ ..ΔΩΡΟ ΗΤΑΝ ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΧΑΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ !!! ΒΟΛΤΑ ΕΚΑΝΕ....ΚΑΙ Ο ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΡ!!!


ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΜ ΣΑΣ.!!!




AOUTSAINDER .....

2 σχόλια:

  1. foveri douleia file mou kanete me ton ipodromo. 3ereis an borw na pontarw mesw kapoias stoixhmatikis etairias mesw internet???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλα φιλε μπομπα......αυτα ειναι ελληνικος ιπποδρομος και παιζεται μονο σε πρακτορεια που εχουν ιπποδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo