Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟς 11/6/2010

Καλημερα φιλιππακια , μια χαρα πηγαμε προχτες , βγηκε παλι το μεροκαματο καλα ηταν τα 500 ευρουλακια....παμε γρηγοαρα στα σημερινα γιατι και ο χρονος μας ειναι περιορισμενος..

Αρκετα καλο προγραμμα εχουμε σημερα με ποιοτικες διαδρομες αλλα και με εντονο στοιχηματικο ενδιαφερον καθως οι περισσοτερες κουρσες δειχνουν πολυ ανοιχτες κατα τη προσωπικη μου αποψη.
Προσοχη λοιπον σημερα γιατι τα αουτσαιντερακια παραμονευουν να κανουν την εμφανιση τους εντονα στις αφιξεις........ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.........


1) Κουρσα στα 1000 μ. ιππων χωρις νικη στο ενεργετικο τους.Παικτικως δε μου πολυγεμιζει το ματι.Τρεις οι κυριοι διεκδικητες της νικης. Πολυ μικρο προβαδισμα στον αουτσαιντερακι ΖΟΥΚ που δειχνει να περιοριζει τις ιδιορυθμιες του και που στη τελευταια συμμετοχη του πετυχε αρκετα δυνατη επιδοση για τις απαιτησεις του ομιλου.Οι φαβορι ΚΟΥΙΘ και ΤΣΟΟΥΖΕΝ ΣΑΝ τερματισαν σχεδον ταυτοχρονα προσφατα και εχουν και οι 2 μεγαλο μερτικο για τη νικη.Προσοχη στον ΝΙΚΑΝΔΡΟ ,δεν αγνοειται ο ανερχομενος ΑΡΚ ΟΦ ΜΟΝΟΣ.

2) 1400 μ. και ο ΕΖΜΠΑΣΤΟΝ παρουσιαζεται εξαιρετικα σταθερος το τελευταιο καιρο ( 3 δευτεριες και 1 νικη στις 4 τελευταιες συμμετοχες του) , βγαινει σε επιδοσεις που ειναι δυνατες για τις απαιτησεις της αναμετρησης και λογικα θα παλεψει για τη νικη με τον ΟΥΣΑΡΟ που παρα τα κιλα του αποτελει σταθερη αξια σε τετοιες κουρσες.Θεωρω πως οι τελευταιες εμφανισεις του ΣΕΝΤΙΟΥΣΕΡ δεν ειναι αντιπροσωπευτικες των δυνατοτητων του και δεν αποκλειεται σημερα να αιφνιδιασει.Δεν αγνοειται ο ταχυς ΤΡΑΣΤ ΙΝ ΜΙ..

3) 1200 μ. φοραδων χωρις νικη. Η ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ ΓΟΥΕΙ λογικα θα ειναι αουτσαιντερ.Καθε φορα που τρεχει ειναι και καλυτερη.Ειναι ταχυτατη ,λογικα θα παρει κεφαλι και θα οδηγησει τη κουρσα μεχρι να μπουν στην ευθεια.Οντας λοιπον μπροστα .....δεν αποκλειεται να φανει σκληροτραχηλη στα τελευταια μετρα και να καταφερει να μεινει στο διδυμο .Εξαιρετικα παντως προσοντα για τετοιους ομιλους εχει παρουσιασει η ΑΙΡΙς ΣΜΕΛ που θα ειναι για μενα η κυριοτερη διεκδικητρια της νικης. Φαβορι της αναμετρησης θα ειναι η ΛΟΣΤ ΙΝ ΔΕ ΦΟΡΕΣΤ που σαφεστατα και αυτη εχει ελπιδες για τη πρωτια.
Μετα ΚΟΥΠΑΝ ΤΑΕ .....και  για τις πισω θεσεις ολα ειναι ανοιχτα...
(3ο συνθ. φορκαστ #1,5,11  / 7 #1,2,4,6,8  κοστιζει 30 ευρω και για πιο οικονομικα συνθετο διδυμο που κοστιζει 15 ευρω και παρεχει και μεγαλυτερη ασφαλεια αλλα πληρωνει λιγοτερα).

4) ΤΑΙΜ ΟΦ ΓΚΛΟΡΥ   ,   ΜΑΣΕΤΟΣ ΦΑΝ  ,  ΜΑΛΤΕΖΟς  , ΦΟΞΣΕΝΤ....

5) Η ποιοτικοτερη κουρσα της μερας με ισχυρους 5 ετεις ιππους διεξαγεται στα 2400μ.Οι μεγαλες διαφορες κιλων κανουν τη διαδρομη εξαιρετικα ανοιχτη .Οι ισχυροι στις μικρομεσαιες αποστασεις ΣΑΙΝΙΝΓΚ ΑΡΜΟΥΡ (αουτσαιντερ )και ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ εχουν γυμναστει εντατικα για τις απαιτησεις της αποστασης , φερουν ευνοικα βαρη  και γενικα δειχνουν πιο ωριμοι πλεον να βγαλουν με επιτυχια τα μετρα. Ο προσφατος νικητης σε παρομοια κουρσα ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ανεβαινει κιλα ....αλλα ο ανετος τροπος που επικρατησε τον καθιστα λογικο φαβορι.Ο ισχυρος και προπονημενος για τα μετρα ΑΖΤΕΓΚ ΓΚΟΛΝΤ και ο μπαρουτοκαπνισμενος σε τετοιες διαδρομες ΡΟΚΕΤ ΛΟΝΤΣ θα προσπαθησουν για το καλυτερο........

6) Ο προσφατος εντυπωσιακος νικητης στα μετρα ΠΑΡΙΖΙΑΝ ΑΡΤ (μας πληρωσε καλα προσφατα οντας καλο αουτσαιντερ) βρισκεται στο ζενιθ της φορμας του και εβγαλε πολυ δυνατη επιδοση  για τις  απαιτησεις τις αναμετρησης .Ο ΡΙΤΖΕΚΤ θα αναλαβει τη πρωτοπορεια λογικα κατα τη διαρκεια της κουρσας και αν φρεσκαριστει σωστα χωρις να ξοδεψει ασκοπα δυναμεις...τοτε στην ευθεια αναμενεται να ειναι πανισχυρος. Σε τρομερη φορμα ο ΜΑΝΤΖΑΜ που ερχεται απο 2 συνεχομενες νικες ,ολο και καλυτερα τρεχει διαρκως ο ΤΣΑΡΟΣ που θα ευνοηθει κατα τη γνωμη μου και απο τα επιπλεον μετρα (1800).Σε καμια περιπτωση δεν αγνοειται ο ΜΙΚΡΟς ΒΑΣΙΛΙΑς  ...που τις εχει τετοιες κουρσες...

7) Κουρσα στα 1400 μ.φοραδων ε' κλασης.Τρεις εδω βλεπω να εχουν σχεδον ισοτυχο μερτικο για τη νικη.ΛΑΜΖΕΝΑ ΛΕΙΝΤΥ , ΛΟΥΗ και  ΕΝΤΙΘ ΚΑΒΕΛ.Τις εγραψα οπως τις βλεπω με το εστω απειροχιλιοστο προβαδισμα που νομιζω οτι εχουν. Μετα ολες μπορουν....

8) Απο 8μηνη αποχη ερχεται ο ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΖΑΡΟς Στο παρελθον ειχε δειξει εξαιρετικα σπριντερ στοιχεια ,στις προπονησεις σπαει παλι τα χρονομετρα (εκανε 1000αρι απο το σταρτ 54.96!! μερα που ο στιβος ηταν βεβαια αρκετα ελαφρυς) και παροτι η αποσταση ειναι 1400 και με προβληματιζει λιγο εγω θα τον εμπιστευτω.Αμεσως μετα ΜΠΟΖΕ που λογικα θα ναι πιο ετοιμος υστερα απο τη κουρσα που εκανε απο μεγαλο ρεπο και ο σταθερα φορμαρισμενος σε υψηλο σημειο ΘΕΟΔΟΣΙΟς.
( ΤΡΙΚΑΣΤ    8# 45 ειναι 2 στηλες και κοστιζει 2 ευρω η φορα)

9) 7 νικες σε 7 συμετοχες εχει μεχρι στιγμης ο ισχυρος ΘΩΡΑΞ. Πλεον ομως διαγωνιζεται με αρκετα πιο ισχυρους αντιπαλους και δε βαζω και το χερι μου στη φωτια οτι τους εχει και αυτους.Δε μπορω ομως και να μη του δωσω και τη πρωτη τυχη με τα στοιχεια που μας εχει δειξει μεχρι στιγμης.ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗς , ΑΤΖΕΛΟ και ΜΑΡΑΘΟΝ ΧΑΝΤΕΡ μετα χωρις ομως ουσιαστικα να αποκλειεται και κανεις απο τους αλλους τουλαχιστον για τα πολυπλοκα παιχνιδια.


ΣΚΟΡ 4 ...........157  / 34 (5) / 36 ...(5)   / 8............κοστιζει 36 ευρω χωρις τις παρενθεσεις και 81 με τις παρενθεσεις και μπορει να παιχτει σαν ομαδικο συστημα απο 3 πχ ατομα ωστε να ερθει πιο οικονομικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo