Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

TA ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ........

Toν ξεφτίλισε ο Παντιάνι! (video)Στο γήπεδο κάνει μαγικά, όμως από συμπεριφορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται… δουλειά! Ο Πορτογάλος προσπάθησε να προσβάλει τον Παντιάνι, όμως η απάντηση του Ουρουγουανού ήταν… όλα τα λεφτά!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην Παμπλόνα βρίσκει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο -7 από την κορυφή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο αγανακτισμένο να τα… χώνει σε όλους. Του έφταιγε η αντιμετώπιση που είχε από τους παίκτες της Οσασούνα και μάλιστα με αρκετούς είχε και… διάλογο. Ωστόσο, μπροστά στον Παντιάνι τα βρήκε σκούρα και η προσπάθεια να προσβάλει τον Ουρουγουανό έπεσε στο κενό.

- «Πόσα λεφτά βγάζεις»;
- «Δεν ξέρω, όμως τελευταία παίρνω ίδιους τίτλους με εσένα…» ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Παντιάνι που άφησε… κάγκελο τον Πορτογάλο!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....

http://www.youtube.com/watch?v=1EKlok5n0_8&feature=player_embedded


=============================================================

Buzzer beater από το σπίτι του!

Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν, ο γκαρντ του Μανχάταν Μάικλ Αλβαράντ μόλις που πρόλαβε να κάνει δύο ντρίμπλες και να πετάξει την μπάλα στο καλάθι, ώστε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Buzzer beater από το σπίτι του! (vid)Το κολέγιο του Μάριστ, με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν και με το σκορ να είναι 59-57, πίστευε πως είχε «σφραγίσει» τη νίκη. Δεν υπολόγισε όμως στο τρελό καλάθι που πέτυχε ο Αλβαράντο (34π.) του Μανχάταν. Ο νεαρός γκαρντ πήρε την μπάλα πρόλαβε να κάνει δύο ντρίμπλες, για να πετάξει την μπάλα σε ένα σουτ απελπισίας… που βρήκε στόχο!


Δείτε το νικητήριο καλάθι που χάρισε το «διπλό» στο Μανχάταν (59-60).

 http://www.youtube.com/watch?v=GUOj6Qwa5mg&feature=player_embedded


πηγη...www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo