Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .......αγωνιστικα και στοιχηματικα

Xωρίς θεατές ...θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα  πρώτου αγώνα 1-1. 

 Η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. 
Μέτριος ο ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη. Ο "δικέφαλος" πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν απείλησε την εστία του Μιχάλη Σηφάκη.Η τιμωρία της ομάδας εχει πεισμωσει το κόσμο της όπου στη χθεσινή προπόνηση πάνω από 5000 οπαδοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και ζήτησαν τη νίκη
Στον αγωνιστικό τομέα.. ο Κοντρέρας πήρε άδεια και πήγε στην πατρίδα του ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του. Ο βασικός αμυντικός μέσος Βιτόλο και ο εννίοτε βασικός μέσος Φωτάκης είναι τραυματίες και αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Πιθανή εντεκάδα.....Στα δοκάρια ο Χαλκιάς. Στο κέντρο της άμυνας οι δύο Ιταλοί του ΠΑΟΚ, ο Τσιρίλο και ο Σαβίνι και στα άκρα ο Σνάουτσνερ και ο Λίνο. Στα χαφ θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ίβιτς , στα φτερά θα ξεκινήσουν ο Τσουκαλάς και ο Βιερίνια και επιθετικό δίδυμο ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης.

Στον Ολυμπιακό τώρα.....το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Η ομάδα για ακόμη μία φορά πέρασε νικηφόρα από την επαρχία και έφτασε στις εννέα νίκες στα δέκα τελευταία !!
Στα αγωνιστικά .... εκτός ο βασικός αμυντικός μέσος Ντούντου, ο Ουρτάδο και ο Ριέρα. Ο Βαλβέρδε έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ότι ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αντώνη Νικοπολίδη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Το υπόλοιπο σχήμα, πιθανοί......ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ Παπαδόπόυλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο στα άκρα. Στα χαφ θα είναι ο Μοντέστο και ο Ιμπαγά με τους Ζαϊρί και Μιραλάς στα πλάγια και επιθετικό δίδυμο, ο Φουστέρ ως κρυφός επιθετικός και ο Τζιμπούρ στην κορυφή..


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ .....
Ειλικρινα δεν ήθελα να ασχολειθώ με το ματς αυτό αφού θεωρώ πως έχει τα πάντα μέσα....
Οι τάσεις όμως στο ανταλλακτήριο τα τελευταία λεπτά γέρνουν αρκετά προς το 2πλο...
Αρκετά χρήματα και μαζικά έχουν αρχίσει να τοποθετούνται πάνω στην νίκη των φιλοξενουμενων  κατά περιεργο τρόπο και λόγο ...αφού το ματς δεν δικαολογεί σε καμια περιπτωση μια τέτοια συντριπτική προτίμηση...
Ακολουθώ και γω λοιπον με χαλαρό πάντως ποντάρισμα ...σε μονό αποδεκτό αφού μιλάμε και για σημειο που κυκλοφορει σε τιμές ανω του 2,00 .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo