Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ......ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.....


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ…….

Πρωι πρωι Σαββατου λοιπόν και γυρίζοντας στο σπιτι είπα να ρίξω μια ματιά στο διαδύκτιο να δω τι παιζεται πιο πολύ και τι από όλα αυτά μου αρεσει ..για να το εχω στα υπόψην μου….

Σιγουρα την ώρα που γραφω είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπερασματα ..απλά θα συνοψίσουμε καποια ματσάκια τα οποία και θα έχουμε από κοντα , παρακολουθώνταςλοιπόν τα πονταρίσματα τους και ο ο καθένας αποφασίζει για το πως θα ενεργήσει..

Παμε να δουμε ματσακια που μου ‘χουν κινήσει τη περιέργια από νωρίς…..


ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΟΛΝΤΡΙΓΧΑΜ …….1 ..ολοκληρωτικά ειναι τα πονταρισματα στην νική των γηπεδουχων και ειδικά στο ανταλλακτηριο …τιμάται με ιδιαίτερη βούληση ο ασσος σε ποσοστα του 99% του συνολικού τζίρου την ώρα που γράφω….

ΜΠΡΕΧΙΝ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ …….2 ..μαζικά χρήματα έπεσαν κατά την διαρκεια της Παρασκευής στην νίκη των φιλοξενούμενων.Νοκ αουτ ματσακι για το κύπελλο Σκωτίας με τις δυο ομάδες να εχουν 2 κατηγορίες διαφορά. Σε περίπτωση ισοπαλου αποτελεσματος ..ο επαναληπτικός γίνεται στο γήπεδο των φιλοξενούμενων.

ΕΛΓΚΙΝ-ΑΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚΣ ……..2Χ Πέραν του αναμενομένου ποντάρεται η νίκη των φιλοξενούμενων που είναι και το αουτσαϊντερ της αναμετρησης βαση αποδόσεων .Τα ποσά βεβαια είναι παρα πολύ μικρα και δεν προσφέρονται για ασφαλή σε καμια περίπτωση συμπερασματα, αλλά ήδη έχει αρχίσει κατι να κινείται και εκεί……

======================================================================


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ…

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ……1 …ότι ποσό εχει παικτεί στο ανταλλακτήριο είναι μαζικό και 100% πάνω στην νίκη των γηπεδούχων. Νομίζω ο οπαπ δεν το εχει συμπεραλαβει στο προγραμμα του αν δεν κανω λάθος ,βλέπετε ειναι και περασμενη η ώρα…

ΕΡΜΗΣ ΑΡ. -ΑΛΚΗ ….1 κατι ανάλογο βλεπω και στο κυπριακό αυτό ματσακι . 100% αλλά με μικρότερα ακόμα πονταρίσματα .



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ….

ΑΥΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ……..ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ…
----------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΗΓΗ...

http://www.sistimatakias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo