Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ......

ΓΙΟΥΡΟΠΑ….

Λογικότατα ως προς τις προκρίσεις εξελίχθηκε το Γιουρόπα Λιγκ..με τις τρεις Πορτογαλλικές ομάδες , Πορτο , Μπεμφίκα και Μπράγκα να πλαισιώνονται στα ημιτελικά απο την Βιγιαρεαλ…

Η Πόρτο υπέταξε την Σπαρτάκ Μόσχας με 2-5 , η Μπενφίκα πήρε ισοπαλία στο Αϊντχόφεν 2-2 και η Μπράγκα πήρε με επαγγελματικό και ‘κυνικό’ τρόπο το 0-0 απότη Ντ. Κιέβου. Η Βιγιαρεάλ επικράτησε στην Ολλανδία της Τβέντε με 1-3.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν στα ημιτελικά είναι ….. Μπράγκα – Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ – Πόρτο.

——————————————————————————————————

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ…..

Τα βαριά συμβόλαια προσπαθεί να ξεφορτωθει παντί τρόπω ο Παναθηναϊκος. Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο και θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του Αργεντινού μέσου. Μία πρόταση γύρω στα 5 εκ. ευρώ θα ικανοποιούσε τους ‘πρασινους’

———————————————————————————————————————

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

Θετική εξέλιξη για τιε 2 πλευρές είχε το ραντεβού ανάμεσα σε Μαρινάκη και Βαλβέρδε… καθώς ο Ισπανός τεχνικός και ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Αλγερινός άσος της Καβάλας ..Αμπντούν θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι “Αργοναύτες” έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για αντικαταστάτη του Νεστεροβιτς ψαχνει ο Ολυμπιακός αφού μάλλον χάνει ολη τη σεζόν με πιθανούς αντικαταστάτες έναν εκ των Πρίντεζη, Μαυροειδή.

———————————————————————————

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί έπειτα από 5 χρόνια ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα MLS με την φανέλα της αγαπημενης μας στοιχηματικά Χιούστον…..

Η Κολωνία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί,όμως στον Πανιώνιο δεν το συζητούν… Οι Γερμανοί, πρόσφεραν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Γκανέζο ωστόσο άκουσαν ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με τη συγκεκριμένη προσφορά.

————————————————————————————————



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo