Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ....

Καλησπέρα στη παρεα…


Παλι εδώ και σημερα στο καθημερινό μας ραντεβού. Μια χαρά τα πήγαμε και χτες αφού πέρασε άνετα η βασική μας δυάδα και βρήκαν στόχο και τα άλλα συμπληρωματικά σημεία μας . Μας διέφυγε μόνο το μεγαλο σημειο που προτείναμε και που έδινε πάνω από 4 απόδοση και αυτό το χάσαμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου……Μια χαρά λοιπόν και πάμε ταχιστα στα σημερινά…
Τα ματσάκια του champions..λογικά είναι αδιάφορα ως προς την προκριση αφού τα αποτελεσματα των πρώτων συναντήσεων ..αφήνουν απειροελάχιστες πιθανότητες προκρισης σε ΤΟΤΕΝΑΜ και ΙΝΤΕΡ…

Ας δούμε πως θα κατέβουν οι ομάδες και τι θα επιλεξουμε στοιχηματικά…


ΣΑΛΚΕ…….Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός ο βασικός εξτρέμ Farfan λόγω καρτών. Ο Metzelder θα είναι στον πάγκο αφού ο Matip που τον αντικατέστησε στην άμυνα ήταν εξαιρετικός και θα ξεκινήσει αυτός. Οι Huntelaar και Gavranovic παραμένουν τραυματίες. Λογικά ως αμυντικός χαφ και αυτή τη φορά θα ξεκινήσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ηταν εκπληκτικός στην Ιταλία..

ΙΝΤΕΡ…..ο Πατσίνι δεν έχε δικαίωμα συμμετοχής ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κίβου . Ο βασικότατος μέσος Σνάιντερ ξεπέρασε τη γρίπη και είναι διαθέσιμος. Στην αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Σάμουελ μετά από 5 μηνες!!! Στα της ενδεκάδας, το 4-3-1-2 είναι δεδομένο, με τους Ετό και Μιλίτο στην επίθεση, ενώ ο Σνάιντερ θα είναι πίσω τους με τους Καμπιάσο, Ζανέτι και Στάνκοβιτς ή Τιάγκο Μότα να τον βοηθούν. Οι Ναγκατόμο, Ρανόκια, Λούσιο και Μάικον θαείναι οι 4 της αμυνας….

ΤΟΤΕΝΑΜ ……Εκτός ο Crouch με τά την κοκκινη που πήρα στο α’ ματς . Αμφίβολη είναι και πάλι η συμμετοχή του μέσου Niko Kranjcar και του αμυντικού Corluka . Ο μεσοεπιθετικός Aaron Lennon ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι στην αποστολή. Προπονήθηκε κανονικά και ο μέσος Steven Pienaar .Συνεχίζουν να απέχουν.. ο μέσος Palacios και οι αμυντικοί, Alan Hutton , Ledley King , και Jonathan Woodgate.

ΡΕΑΛ ……… Εκτός ο Σέρχιο Ράμος και ο τιμωρημένος Πέπε. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο βασικός στράικερ Καρίμ Μπενζεμά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

————————————————————————————————————
ΔΥΑΔΑ…..


ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ…..2
Δεν εχει περιθωρια λαθη ..που λεει και το λαϊκό ασμα …η Ρεϊντζερς. Η Σελτικ κερδισε χτες και ξεφυγε 5 βαθμούς . Αν θελει να διεκδικήσει το πρωταθλημα στην μεταξύ τους συναντηση, σημερα επιβελεται να παρει τους τρεις βαθμούς.Ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό η Αμπερντιν … ή μάλλον αδιάφορη. Πριν 4 χρόνια αν θυμαμαι καλά η Ρείντζερς τελευταία αγωνινιστική έχασε με κατω τα χερια απο την Αμπερντιν ..για να την βγαλει στο ουεφα.


ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ……1 ( καλυψη στο χ )
Από τον Μαϊο του 2009 έχει να χάσει στη Γιούτα η γηπεδούχος ομάδα !!!…με ρεκορ 18-9-0 !!! Η τωρινή φορμα της ?…αποπνέει καθαρό αέρα με τρεις άνετες νικες σε ισαρυθμα ματσακια. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως τους παρακολούθησα στην τελευταία εκτός εδρας ήττα τους από το Νταλας και είδα μια υποτακτική ομάδα που έχασε ευκολα 3-0 χωρίς να απειλήσει καθόλου.Ας ελπισουμε αυτή η υποτακτικότητά τους να έχει και μεταστατικό χαρακτήρα στο σημερινό ματς . Για τους συντηριτικούς καλυβόμαστε λίγο και στο …χ . Ξέχασα να αναφέρω οτι μεχρι την ωρα που γράφω το κειμενο, η νίκη των γηπεδούχων υποστηριζεται στα ανταλλακτηρια..με αρκετά ενθαρυντικό τρόπο για την επιβεβαιωση του σημείου.

=============================================================


ΑΛΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ..


ΛΟΚΑΡΝΟ – ΑΑΡΑΟΥ …1Χ
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΡΕΑΛ ….ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

============================================================================

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΝΕΡ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ …ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΩΣ ΠΑΡΕΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Counter

Blog Archive

Neemo